Yaprak Dökümü - Kanal D

hayriye hanım aynı benim rahmetli annem bir saat geç kalsam yapışırdı saçıma vallahi terliklerini karnıma atardı.ah yaşasada gene yapsaydı kurban olim sempatiksalakcinni

Allah rahmet eylesin canım.

Hayriye de nasıl atladı nejlanın üstüne zombi gibi -tatlicadiarzu-

kizlar bakamiyorum diziye esim maca bakiyoklava: bu sefer o kazandi. fikret ne dedi kadina?

hakikaten neclanın üzerine fazla gidildi hayriye almış eline terliği sanki küçük çocuk karşısındaki ama neclada hemen yatağa girdi canım o konuda acele ettilmaz:

Allah rahmet eylesin canım.

Hayriye de nasıl atladı nejlanın üstüne zombi gibi -tatlicadiarzu-
sağol bitanem opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 tam terliğinide ayarlarken alirıza beyin konuşası tuttu.döverken tutmuyor kızı konuşurken alınıp araya giriyor adamda bi garip.çok gururlu adamcağız CADIARZU

hakikaten neclanın üzerine fazla gidildi hayriye almış eline terliği sanki küçük çocuk karşısındaki ama neclada hemen yatağa girdi canım o konuda acele ettilmaz:

Evet o konuda acele etti bence de...

Buara ali rıza kahveye geldi elinde bavulla.

Ferhundenin rujunu da hiç beğenmedim ne öyle kıpkırmızı :mymeka:

:1hug:

Ya hatası bile olsa koca kadın dövülmeye yeltenilir mi hiç.

Şiddete hayır hayriye hanım şiddete hayır

Ferhunde ali rıza tayfası hakkında hala yazıp çizmekten bıkmıyor.

Kahveye neden erkenden geldi birşey mi oldu yakında çıkar kokusu diyor.

Öte yandan hayriye neclanın üstüne gitmeye devam ediyor.

Adam evlenmek istiyor mu diye soruyor ,nejla ne diyorsun anne sen dedi.

Hayriye de ay evlenmek istemiyor mu niye diyor.Nasıl çarpıtıyor konuyu ya kaydirigubbakcemile3

saol canim. leylanin karni neden sismiyor?:CüvCüv:sempatiksalakcinni

Daha büyümedi bebek -tatlicadiarzu-

Aliş nejlayı aradı gel beraber nefes alalım dedi o ne demekse mirmirmirmir

Nejlada beni bugün elleme dedi aklinialirimsmile

Ama sonra yemek davetini kabul etti.Evden çıkarken hayriye hanım nereye gidiyorsun gene o adama mı diye bağırdı .Nejla da çıkıp gitti.

Reklam arası

ay canim saol ya sana da zahmet oluyo. ben kocami cagirdim gel nefes alalim diye oda yok ben mac izliyorum dedi:roflol:

Yok ne zahmeti a.s.

Allah iyiliğini versin öyle mi dedin adama olumunekankayizsmile

dizilere baka baka kafayi yedi bizim hanim dyo:roflol:-tatlicadiarzu- mavicim birde su sevket ne yapyo? su adama sinir oluyorum ya yapamiyo rolunu. hele su disleri yokmusempatiksalakcinni adam gulmeyi dahi bilmiyo:1shok:

Nuniş fikretin kaynanasına okutalım bunlara nazar değdi dedi.

Kaynana da narkoz verip götürmek lazım tahsini dedi kendi ayağıyla gitmezmiş de kaydirigubbakcemile3

dizilere baka baka kafayi yedi bizim hanim dyo:roflol:-tatlicadiarzu- mavicim birde su sevket ne yapyo? su adama sinir oluyorum ya yapamiyo rolunu. hele su disleri yokmusempatiksalakcinni adam gulmeyi dahi bilmiyo:1shok:

Şevket de babasının ardından işe gitti.İş adamı oldu iş sen ne diyon

Anaa milanodaki restorandaki garson yemekteyizdeki şu italyan çocuk değilmiydi oydu valla -tatlicadiarzu-

Bi ben ünlü olamadım anasını satim ya -tatlicadiarzu-

Goca restorana spagetti yemeye mi gitti sedefler -tatlicadiarzu-

Bi paket makarna da mı pişiremiyo yoksam -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…