- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
hayriye hanım aynı benim rahmetli annem bir saat geç kalsam yapışırdı saçıma vallahi terliklerini karnıma atardı.ah yaşasada gene yapsaydı kurban olim sempatiksalakcinni
kizlar bakamiyorum diziye esim maca bakiyoklava: bu sefer o kazandi. fikret ne dedi kadina?
sağol bitanem opuyorumnanaktanAllah rahmet eylesin canım.
Hayriye de nasıl atladı nejlanın üstüne zombi gibi -tatlicadiarzu-
hakikaten neclanın üzerine fazla gidildi hayriye almış eline terliği sanki küçük çocuk karşısındaki ama neclada hemen yatağa girdi canım o konuda acele ettilmaz:
sağol bitanem opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 tam terliğinide ayarlarken alirıza beyin konuşası tuttu.döverken tutmuyor kızı konuşurken alınıp araya giriyor adamda bi garip.çok gururlu adamcağız CADIARZU
evet yav üzüldüm kıza derdini bi anlatamadı.zaten o kızcağız adamdan kaçıyodu ama kızın üstüne gide gide, yasağı cazip kıldılar yerimseniben:1hug:
Ya hatası bile olsa koca kadın dövülmeye yeltenilir mi hiç.
Şiddete hayır hayriye hanım şiddete hayır
Fikret özür diledi kadından,affet beni dedi.
Sen affetmessen tahsin de affetmiyor gibisinden birşeyler söyledi :mymeka:
saol canim. leylanin karni neden sismiyor?:CüvCüv:sempatiksalakcinni
Daha büyümedi bebek -tatlicadiarzu-
Aliş nejlayı aradı gel beraber nefes alalım dedi o ne demekse mirmirmirmir
Nejlada beni bugün elleme dedi aklinialirimsmile
Ama sonra yemek davetini kabul etti.Evden çıkarken hayriye hanım nereye gidiyorsun gene o adama mı diye bağırdı .Nejla da çıkıp gitti.
Reklam arası
ay canim saol ya sana da zahmet oluyo. ben kocami cagirdim gel nefes alalim diye oda yok ben mac izliyorum dedi:roflol:
Yok ne zahmeti a.s.
Allah iyiliğini versin öyle mi dedin adama olumunekankayizsmile
dizilere baka baka kafayi yedi bizim hanim dyo:roflol:-tatlicadiarzu- mavicim birde su sevket ne yapyo? su adama sinir oluyorum ya yapamiyo rolunu. hele su disleri yokmusempatiksalakcinni adam gulmeyi dahi bilmiyo:1shok: