Yaprak Dökümü - Kanal D

biz nine olana kadar izliyormusuz birde bu diziyi...torunlarimiz cagriyormus bizi mutvaktan..babanne--ananne ..sevdigin dizi basladi ..bizde elimizde bastonla acer acele tv nin karsisina geciyormusuz..:hulya:mirmirmirmir

:roflol: valla olur mu olur
ama ali rıza hala felç geçirmemiş, şevket hala bi iş bulamamış, hayriye kızlarını zengin kocaya yamayamamış olur herhalde :roflol: :roflol: :roflol:

Valla kızlar bence fragman hareketli diye aldanmayalım, dizinin en hareketli sahnelerini fragmanda izleyebiliyoruz zaten. Fragmanı hazırlayan arkadas masallah tüm diziyi sıgdırıyor fragmana heyecanı falan kalmıyor. Yani yine normal bir bölüm izleyecekmisiz gibime geliyor. sempatiksalakcinni

bence tahsin fikrete itiraf edecek..
fikret oturacak düşüneceek,ve evi boş yere terkettim,hata bende falan fistan diye düşünüp,kendince adalet showu yapıp tahsini terketmeyecek.. ama tahsin zamanla sacideye aşık olacak ve işler karışacak..

necla ali sarperden okkalı bir tokat yiyecek .. muhtamelen ferhunde aliyi yatağa atacak..

leyla bir süre altınçağ yaşayacak.. tekin zımbırtıları gururlu takılıp ona çanak tutacak bir süre.. oğuzla,şevkooo kanka olcak, hayriye dersen at 100lükleri kafasından alirızayı bile koyar kapıya,onla da iyi olcaklar.. ali rızaya da inme indi miydi tamamdır.. leyla da bu yapay ortamda ailemin biriciği gene ben oldum diye salak salak sırıtacak..
bu sefer yanlız kalan,aldatılan necla için ailesi kıymete binecek..

catharsisten uyduruklarrrrrrrrrr sundu

Aslinda Fikret'in Necla'yi desteklemesi tuhafima gitti.

Yani kolaymi oyle taze dulken yeniden asik olmak, baska birini arzulamak...?

Teselli bulmak adina neyse diyecem.. ama Fikret bence yanlis yonlendirdi Necla'yi.. Daha hersey yeni azcik bekle demeliydi, ve kendini geri cekmesini tavsiye etmeliydi.

Leyla'dan selami sabahi kesti, masallah Necla ile kanka oldu..

Bakalim Ali Sarper ile yattiginda da aferin diyecekmi..

Necla'ya da pes yani. Normal iliskilerde bile bu kadar cabuk yataga dalmiyorlar.. Ne acelesi var anlamadim..

Aslinda Fikret'in Necla'yi desteklemesi tuhafima gitti.

Yani kolaymi oyle taze dulken yeniden asik olmak, baska birini arzulamak...?

Teselli bulmak adina neyse diyecem.. ama Fikret bence yanlis yonlendirdi Necla'yi.. Daha hersey yeni azcik bekle demeliydi, ve kendini geri cekmesini tavsiye etmeliydi.

Leyla'dan selami sabahi kesti, masallah Necla ile kanka oldu..

Bakalim Ali Sarper ile yattiginda da aferin diyecekmi..

Necla'ya da pes yani. Normal iliskilerde bile bu kadar cabuk yataga dalmiyorlar.. Ne acelesi var anlamadim..

cok haklisinvereliniortak

:roflol: valla olur mu olur
ama ali rıza hala felç geçirmemiş, şevket hala bi iş bulamamış, hayriye kızlarını zengin kocaya yamayamamış olur herhalde :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Valla kızlar bence fragman hareketli diye aldanmayalım, dizinin en hareketli sahnelerini fragmanda izleyebiliyoruz zaten. Fragmanı hazırlayan arkadas masallah tüm diziyi sıgdırıyor fragmana heyecanı falan kalmıyor. Yani yine normal bir bölüm izleyecekmisiz gibime geliyor. sempatiksalakcinni
doğru söylüyorsun arkadaş a.s
filimde ne zaman biri birine bir şey diyecekmiş gibi önemli bir sahne oluyor
diyorum ki kesin burası dizinin sonu, gerisi bir dahaki fragmanadelikafadulden

bence tahsin fikrete itiraf edecek..
fikret oturacak düşüneceek,ve evi boş yere terkettim,hata bende falan fistan diye düşünüp,kendince adalet showu yapıp tahsini terketmeyecek.. ama tahsin zamanla sacideye aşık olacak ve işler karışacak..

necla ali sarperden okkalı bir tokat yiyecek .. muhtamelen ferhunde aliyi yatağa atacak..

leyla bir süre altınçağ yaşayacak.. tekin zımbırtıları gururlu takılıp ona çanak tutacak bir süre.. oğuzla,şevkooo kanka olcak, hayriye dersen at 100lükleri kafasından alirızayı bile koyar kapıya,onla da iyi olcaklar.. ali rızaya da inme indi miydi tamamdır.. leyla da bu yapay ortamda ailemin biriciği gene ben oldum diye salak salak sırıtacak..
bu sefer yanlız kalan,aldatılan necla için ailesi kıymete binecek..

catharsisten uyduruklarrrrrrrrrr sundu
ya arkadaş gene mi sen:roflol::roflol::roflol:
olayların aynen olacağına kefilim:lepi:

bıktım walla yaprak dokumunden.sureklı bır felaket halı.ozellıkle alırızaya hastayım kucuk emrah gıbı boyuna aglamaklı bır surat elınde bavul kustum boz seklınde gıdısı war.koskoca adam elınde canta kusup gıdıyor.bu ne ya?bıtsın artık yeter sacmaladılar.

Ya bitsin artık bu dizi. İzliyorum ve sıkıldım artık. Ama bu kadar izlemişim bırakamıyorum da.
İyice konuları uzattılar, karıştırdılar. Aslında geçen sezon son olmalıydı. Bu sezon fazlalık oldu bence.

kızlar malesef dizi ocak ayında bitecekmiş akannehir dizi çok raiting almış bitirmek istemiyorlarmışkafamçokkarıştı

alsanaalsanasmile bu zamana kadar izledim diye bırakamıyorum ama isteksiz izliyorum artık. ocak ayına kadar uzatmakta nerden çıkmış

yaprak dökümünü izlerken kalbim duracak valla ne gerilim bir dizi her an bir felaket...akannehir

ben izleyici olarak bir gün kalp sektesinde gidecem de bu anne baba nasıl dayanıyor hayret valla...kafamçokkarıştı

ne felç oldular ne kalp hastası...:1shok:

leylaya diyecekte laf bulamıyorum artık...ne bulduysa gül gibi cemden sonra uyuz alide ıyyyyyyyyalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bide yattı...:mymeka:

yaprak dökümünü izlerken kalbim duracak valla ne gerilim bir dizi her an bir felaket...akannehir

ben izleyici olarak bir gün kalp sektesinde gidecem de bu anne baba nasıl dayanıyor hayret valla...kafamçokkarıştı

ne felç oldular ne kalp hastası...:1shok:

leylaya diyecekte laf bulamıyorum artık...ne bulduysa gül gibi cemden sonra uyuz alide ıyyyyyyyyalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

bide yattı...:mymeka:

Nejla yattı mı o çocukla??? Aaa kaçırdım mı arada?
Eee gönül bu aka da konar başka şeylere de :bbo:

fikret evden gitti cadi kaynana melek oldu. bende mi gitsem annemin evine acaba belki benimkide deisirsempatiksalakcinni

bencede..nejla yakisikli ve iyi huylu bir kocasi oldugu halde bir türlü sevemedi adamcagizi...killi yilisik alide ne buluyorsa...sevksiz kadin..-tatlicadiarzu-

necla şu ali sarperde ne buluyorsa anlamıyorum.:umursamaz:kıllı surat kıllarından adamın yüzü görünmüyor.bide sarper deyince aklıma sarper peynir geliyo :roflol:

necla şu ali sarperde ne buluyorsa anlamıyorum.:umursamaz:kıllı surat kıllarından adamın yüzü görünmüyor.bide sarper deyince aklıma sarper peynir geliyo :roflol:

gönül bu otada konuyor tezegede anladın sen onuyerimseniben

X