- 13 Ekim 2007
- 2.505
- 10
ali sarper zengin olmasa yine aşık oldum der miydi acaba necla?
leylayı seviyor,neclayı sevmiyorum
ben ikisine de sinir oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ali sarper zengin olmasa yine aşık oldum der miydi acaba necla?
leylayı seviyor,neclayı sevmiyorum
beceriksiz şevketin mithatı batırmasını 4 gözle bekliyorum.
adam koca konağı yedi be doymadı..
bu sevket rolünü oynayan her dizide gicik-kötü karekterleri oynuyor nedense...menekse ile halilde zaten insanin boyasi geliyor ..ordada mustafa rolünde piskopat bir karekteri oynuyor..sempatiksalakcinnibir de kendisi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi neclaya demediğini bırakmadı ya sinir oldum dövesim geldi
bize bir darbe daha vurdun diyor seninkilerin yanında lafı mı olur diyecekti necla da
bir de kendisi sütten çıkma ak kaşıkmış gibi neclaya demediğini bırakmadı ya sinir oldum dövesim geldi
bize bir darbe daha vurdun diyor seninkilerin yanında lafı mı olur diyecekti necla da
mithata "abi senin yüzünü kara çıkarmıycam" dediğin de, bu sözü çooook duydum dedimlmaz:beceriksiz şevketin mithatı batırmasını 4 gözle bekliyorum.
adam koca konağı yedi be doymadı..
arkadaş senaryona bayıldımdelikafaduldentahsin fikretten ayrılsın,sacide ile evlensin istiyorum.
sacidenin kayınvalidesi ve cevriye aynı evde yaşasınlar, cevriye ile birbirlerini yesinler istiyorum.
ferhunde ali sarperi yatağa atsın. necla da onları bassın sonra da japon çizgi film karakteri gibi ağlasın istiyorum.
koca konak leyla safının başına yıkılsın istiyorum.
mıymıy sedef ve familyası diziden çıksın istiyorum..
senaristlere duyurulur CADIARZU
hem tip olarak hem de oyunculuğu bakımından tam bi faciaklava:akannehirali sarperde kimdir kimin torpillsidir
o ne kötü bir oyunculuktur yarabbim..
bir marangoz atelyesi yok mu..
CADIARZU eğer gerçekten seneye sarkarsa bu diziali rıza amcama yine inme inmedi ya.
ben bayıldım burda adamda tık yok anca ıhh diyip kalbini tutuyor.
çok merak ediyorum acaba karısı,küçük ayşesi hatta şevketini bile oğuzla felan basıcak o zamanmı inme inecek bu adama ya.
annanene geçmiş olsun a.s.son bölümü izleyemedim anneannwm hastaneye yatmış apar topar gittik izleyemedim keşke tekrarını verseler
kızlr müjde yaprak dökümü bidaha sezondada devam edıyor akannehir
-tatlicadiarzu-
biz nine olana kadar izliyormusuz birde bu diziyi...torunlarimiz cagriyormus bizi mutvaktan..babanne--ananne ..sevdigin dizi basladi ..bizde elimizde bastonla acer acele tv nin karsisina geciyormusuz..:hulya:mirmirmirmiryok artık :umursamaz:
valla bu sezon bitti bitti seneye hayatta izlemem ben bu diziyi akannehir akannehir akannehir