Yaprak Dökümü - Kanal D

biteceği tarihe kadar olayları yaymak için flash back yada uzatma yapıyorlar, vasat ve banal bi bölümdü izlerken netten bi arkadaşa yardımcı olaya çalışıyordum çok bakamadım ama sanırım ferhunde için başka yerde dunya dönmüyor:KK70: sinir olduğum hayriye hna, suratsız fikret aman tanrım neydi o surat çirkinlik kendini bırakmışlık pespayelik elinde bi bebek baba evide yok nereye bacı evine aptal tahsinde iki lafı bi araya getirip şöle böle diyemiyor ne salak adam ya ööööle bakıo herkes yığıldı oraya ay cok saçma yaaa gerisine bakamadım bile... nie tahsin geçende fikrete bi açıklama ble yapmadı ki anasınıda bilio, 40 yılda bir eğlenmeye gittiği için burnundan getiren fikretide bilio anlat durumu git be adam yok

dünkü bölümde hiç ekşın yoktu..sümsük tahsin 2 lafı bir araya getirip anlatsa herşeyi daha iyi olcak oda sacide-bahar hanımla takılıo rakı içio falan değişik bi kişilik.cewriye hanım tutuştu tabi fikret gitti ewden şimdi çok dövünür öyle sempatiksalakcinni

aman 1-2 bölüm daha izleyiciyi oyalasın diye tahsin hemen anlatmadı. ayyyyy kal geldi bu diziden. ilk 2yıl güzeldi bu dizi.aslında tadında bırakıp o zaman bitireceklerdi.

ditane pembe diiz vardı . adam kendi oğlunu sevdiği kadının sevgilisi sanıyordu kadın o senin oğlun dese bitecek herkes rahatlıcak. desenize tahsinin muhabbetide buna dönmüş.uzattıkça uzattılar severek hatırlayacağımız yerde nefretle hatırlıcaz diziyi. ben bakmadımzaten.neclanın bön bön konuşması,leylanın hertürlü salaklığı yapıpıda herkes görecek biz çok mutlu olcaz demesi aileni küstür mutlı ol öle yapayalnız mutlulukmu olur.bide şevket guya tiyatro mezunuymuş ama böle rezalet bi oyunculuk daha yoktur heralde.fikretin beş karış suratı .kaynanası aman çocuğa nzar değer diyor kötü kötü bakıyor.nazar faln o aileye ters tabi . aman ne çok nefret etmişim bu diziden yahu. hele o ferhunde daha intikamım bitmedi diyo yahu git işine güzel güzel annecinle otur.o şıklıkla zengin bi koca daha da bulursun.

bu fikret kadar salağını görmedim ... al işte bidahaki bölümde kovalanıo mecbur tıpış tıpış gitçek kocasına yada yeni bikocaya kayıvercek ..

son iki bölümdür bakamıyorum. özetlerle yetiniyorum. fikret iyi bir evlilik yapmıştı mutluydu. oysa kitapta eşi gaddar ve kötü biri. yani ayrılmak zorunda. onlar da napsınlar böyle çeviriyorlar işi şimdi.

X