Yaprak Dökümü - Kanal D

bence tahsin ilk kez aşık oldum diye fikret için söylüyor o kadına fikret gitti ilk defa aşıık oldum diyor felan falan.ama necla fikretin eve gitmeyeceğini öğrenince yüzü düşüyor.babasına siz karışmayın diyorrrr küstahhh yaaa..
artıkkkkkkkkkk bitsinnnnnnn tat vermiyorrr.....

bencede sıktı artık bu ne ya,çook banel oldu .Şu ferhundede bir türlü burnu sürtmedi nasıl oluyorda kuruşu yokken evini satıyor istanbul gibi biyerde ev alıyor ve hatta parası artıp iş kuruyor ,çoooook saçma bu senaristin heralde ferhundeye özel ilgisi varsırnaşık şeysırnaşık şey

ikoncan85 bişey değil cicimsengözlerimebaksanab

O kadar eti Ali Rıza Bey mi yedi?

Posta gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, Yaprak Dökümü dizisindeki et faturasının 460 TL gelmesini ti'ye aldı.

460 TL'nin çocuk yaşta bir işçinin bir aylık ücreti olduğu hatırlatmasını yapan Yar, "Bir dana yemiş olabilirler mi diye düşündüm. Ali Rıza cüssesiyle hakkını verebilirdi koca bir budun" diyerek dalgasını geçti.

Yar, yazısını şöyle bitiriyor:

"Yapraklar gut olup ürik asit komasında bile dökülmezse, bu evrende sana ölüm yok Ali Rıza. Orman katliamına devam ağabeycim anlayacağın!"

:))) bence de zaten bu kadar olayı kaldırabilen bir bünyeye bir şey olmaz.kaydirigubbakcemile3

izlemiyorum artik... yani son bolumu izlemedim bir oncekini yarim ...
iyyy sinir ediyor bu bizi beni artik iyice baydi...ne bitmez cileymis peh.

evde o kadar aç varki kız naapsın iyiki o kadar et almışlar birde abla çıktı başına...
deepfireze kadarsmürmüşler alınıcakta ne olcak bunun içinde antrkotu var kıyması bonfilesi pirzolası var. tavuu var accıkta pahalıdır malum zengin yeri... şevkette büker boynunu embesil oturu bi guzel yer.
bence kız yapması gerekeni yapıo çalışıp ayakta duruyo kimsenin derdini hatasını çekmke durumnda değil.
eferin kız devam. artık ne ferhundeyi takıo neonu ne bunu anası benı ferhundeye benzetti baban diyince hmm demedi mi
aşmış artık ya aile geriden gelio

Son düzenleme:
kimse izlemiyormu yahu bende bu akşam şimdi oynuyor ama izlemiyorum. yorumlara bakayım dedim dizi nasıl gidiyor.ama kimse izlemiyor galiba

E baygınlık geldi millete naapsın.laelaelaelaelae.Neclanın burnu havada:mymeka:,param var benim biliyomusunuz hallerini mi seyretçek..
Valla Canım Ailemi izliyorum.:dance:.Halimle ,Peri kızı iyice aşık olsun,evlensin istiyorum..:sm_cool:
Bir de patates kızartmasının, kalorisi kaldırılsın istiyorum..aklinialirimsmile

bundan sorakı bolumun fragmanını ızelyen eklesın lınkı kızlar merak ettım bundan sonra kayde deger bır gelısme olacakmı bakım

bu dizi harbiden komikleşti
yada benmi atladım bilmiyorum kanal açık fazla bakmıyorum ama alirıza tahsini aradığında tahsin okuldaydı
giderken sacideyi yoldan alıp iş yerine götürdü
alirıza ne ara geldi istanbuldan anlamadım kaydirigubbakcemile3

ben izlemedim ,
10 dk. baktım, arada açtım, izlemek için kendimi şartladımama olmadı çok sıksıcı bi bölümdü,

heyecanli gibi gosterdiler hic alakasi yok hep uzatmalar oynaniyo..bitirsinler bayildikkkk

evet ya,cesur ve güzel diye bir eski dizi vardi 2000 bin bölümü gecmisdi ,oglu torunu cocugu hepsi birbirleriyle evli felandi karmakarisik bir diziydi ayni yaprak dökümüde buna benzeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…