Yaprak Dökümü - Kanal D

sensi bende begendim makyajini bir dahaki bolumdeki de cok guzel.ruju ve goz makyaji..

aman o tahsinde manyak anlat işte ne oldugunu demi ne gizli kacak iş cevirion kendi etti kendi buldu salak hadi baakm şimdide neclanın üstüne ablası cıkagelcek :))

evet ya katılıyorum bide necla hepsini kovacak sonunda ne soğuk bi tip yaa mafoldumben

Ya ben anlamadım 450 lirayı sadece o gün aldıkları ete mi verdi bunlar yoksa eskiden kalan borç mu varmış... etin kilosu 25 lira desek ortalama 18 kilo et yapar... çüş...

Ya ben anlamadım 450 lirayı sadece o gün aldıkları ete mi verdi bunlar yoksa eskiden kalan borç mu varmış... etin kilosu 25 lira desek ortalama 18 kilo et yapar... çüş...

orası zengin kasabıya olur olurguclubacismile
baksana etleri bile porsiyonluk hazırlıyorlarmış-tatlicadiarzu-

bide bikaç hafta önce haberlerde izlemiştim ünlülerin yediği etin kolusu 80 liradan başlıyormuş.demet akalın ve ailşanın sürekli aldığı etin kilosu 120 liraymış..demek neclada aynı kasaba takılıyomuş:))

bizim burda en güzel etin kilosu 35 lira. kazıklanıyorlarmışş :roflol:

bencede yaa bide demez mi 9 parça diye ??

9 parça ne tutar ki yaaa tutsun tutsun 100 150 :uhm:

bizim burda en güzel etin kilosu 35 lira. kazıklanıyorlarmışş :roflol:

Anam de ki hadi en fiyakalısından külbastı etsin 40 gene 11 kilo yapar... :roflol:
Yav hadi de ki sosyete eti kilosu 80 lira.. ee o da etti yine 5.5 kilo et.... gut olacaklar haberleri yok :roflol:

kızlar bişey sorcam bir ara diziyi izleyememiştim de:kedi:
necla evinimi değiştirmiş eski evi değil hani cemle birlikte yaşadığı yeni evemi geçti acaba

benimde ilgimi cekti o ev degil degismis ama sanki aynisiymis gibi yansitiyorlar sanirim pahali geldi kanala o evkaydirigubbakcemile3

başını yeeeee tahsin ya bu erkekler ne zannediyo kendini şuraya bak cevriye doğurdu sanki çocuğu onu getir kendin ne yaparsan yap diyo adiii nasıl yazılıyo o kadınada bu erkeklerde böle kadınlardan ne anlıyo bilmiyorum salaklar hemen tutuluveriyolar cnım saol iyiki buldun fragmanı

aaa fragmanı izledim baya olay varrrfragman bile dolu dolu mithat ortaklık teklif edecek sanırım şevkete .

anam anam noluo ya öle neclaya bak kimse karışamaz dio tahsinde saçmaladı artık sen naparsan yap dio yuhh artık tahsinde böle yaparsa.....

yaprak dökümü iyice sıkmaya başladı artık.

ali rıza beylerin neclada kalması; ferhunde,nin her defasında

kendine bir yol bulması ev.iş sevgili ...eskiden dramatikte olsa çekiliyordu...

Tahsin 'ilk defa aşık oldum hayatımda biliyomusun diyo'
acaba bunu karşısındaki şırfınfıyamı diyo kii?
kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…