Yaprak Dökümü - Kanal D

şevket köşkden ayşeye düşen parayıda almıştı babası bi daire ona ayırırsın demişti. ee noldu şimdi herşeyi batırdı salak . hani sigorta falan para vermedimi buna?

o pasif ne zaman bi baltaya sap oldu ki :mymeka:
saftirik pasif a.s

kapının önünde taksi mahalle arasında durakta yok
ben 2 hafta önce adapazarı çark caddesinde taksi bulamadım ayol

evet ya dese ya arkadaşımın eşi aradı böyle böyle..
o kadınla bu gün bunları konuştuk falan.
fikretin şüpelenmesi için elinden geleni yapıyor.
cevriye hanım desen körük mübarek ....

biddı -tatlicadiarzu-
fiko doğum gününde ailesinin yanıda olacak sanırsam boshayallersmile

nası bi senaryo ya cevriyede hem fişfiş liyo hem gitti die oğluna vuruyo iyi yaptı ama anadada suç oğuldada

taksi olayı çok komikti gerçekten.bir de et alışverişi.kurbanlık aldılar sanki

kizlar yeni fragmani vermisler haftayada super bir bolum geliyor
oguzun oglunu kacirtmis patronu oguza kabul ettiriyor istedigini
fikret donmem diyor
sevket yeni birseyler yapacak galiba

aaaaa kahretsin yaaaa göstermiyolar nasıl olsa diye kanal değiştirmiştim ben.
offffff......

bu bolumde acaip bi gelisme olmadi fikretin gidisini de bi dahaki bolume konu ciksin diye uzattikca baydilar.et olayina bende sastim..hele ali rizanin gidip almasi,sonrada tavir yapmasi tuhafti.haftaya yayinlanacak bolum
http://www.youtube.com/watch?v=uvzUDRku57c

Son düzenleme:
biddı -tatlicadiarzu-
fiko doğum gününde ailesinin yanıda olacak sanırsam boshayallersmile
ailece kutlarlar artık kaydirigubbakcemile3kilolarcada et aldılar kalabalıkta giderr fikrete nasiplensin
tahsininde işine gelmiş oğlumu getir sen ne yaparsan yap diyorrrrr

şu neclaya çok uyuz oluyorum sonradan buldumcuk şey... ali rıza beyin cüzdanının içini görmektende fenalık geldi artık.......

Bana da dun Neclanin makyaji cok guzel geldi, grilimsi far kullanmis cok yakismis.

yd_144_5.jpg

yd_144_6.jpg

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sormak istiyorum dünkü bölümde okulların yarı yıl tatili yeni başlamıştı yahu mart ayına girdik ne yarı yıl tatilinden bahsediyo bunlar

fikret te anlayıp dinlemeden terk etti,bi sor hiç mi merak etmiyosun yaa,gerçi tahsin de pek açıklayıcı hareketlerde bulunmuyo ki...

aman o tahsinde manyak anlat işte ne oldugunu demi ne gizli kacak iş cevirion kendi etti kendi buldu salak hadi baakm şimdide neclanın üstüne ablası cıkagelcek :))

kızlar bişey sorcam bir ara diziyi izleyememiştim de:kedi:
necla evinimi değiştirmiş eski evi değil hani cemle birlikte yaşadığı yeni evemi geçti acaba

X