Yaprak Dökümü - Kanal D

erkeğin iyisi olmuyomuş demekki güvenmiceksin kardeşim en iyisi tahsindi oda yoldan çıktı..yazıklar olsun..

katılıyorum...

bu güne kadar değişen tek bir şey var o evde...
fikret doğum yaptı ..hassas ve zorlu bir dönemden geçiyor..
7 aylık kızım var bazen camı açıp aşşa sarkıyorum nefes alamıyorum...
ki onun başında 3 çocuk birde zopalık kaynana var..ah tahsin ah benim koca olcan beynünü delerim :eek:klava:

evt ya bebekle hiç ilgilenmiyo nasıl bir babaysa....

allah o tahsini nasıl biliyosa öyle yapsın.3 çocuklu ve cevriye gibi bi anneye sahipken öyle temiz bi kız aldın köle oldu size teşekkürü böyle mi olucaktı.ayyy nası nefret ettim tahsinden.

Tahsine bak sen, otele mi götürüyor kadını? Yuh yani.Bir o iyiydi, bebekleri var bir de utan Tahsin utan :KK43::dilcikar:

tahsine çok kızdım:kızgın: madem gözün başkasına kayacaktı çocuk yapmasaydında fikretde daha fazla üzülmeseydi.şimdi çocuk olunca daha zor.

ERkek degil mi anasini satim, simdi bi soz soylerdim ya ayip olur, cok yazik oldu fikrete bebegi alip gidiyor, yaziklar olsun Tahsin sana tuhhhhhhhhhhh .

ya inanamıorum tahsine ama vardır bişeyi ya tahsin de yaparsa yuuuh artık

hala ozet izliyorumm.kanald avrupa da.oo bu bitecek dizeye gececem.demek tahsin otele atti hatunu vay bee..

ama bütün kabahat cevriyeden çıkıyor..bizi bile kandırdı cevriye..galiba tahsinin suçu yok ya bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

bu leylada dahiç utanma yok yok bebek dergisi yok bilmem ne adam evlimiymiş babam üzülürmüymüş kızarmıymış

ferhundenin annesi hapisten çıkabilmesi için şevkete bi ton para vermişti bilmem nerdeki evi sattık falan hatta ferhunde kızmıştı annesine bütün parayı neden verdin die yanlışmı hatırlıyorum naptı dangoz şevket o parayı
istanbulda ferhunda ev nasıl aldı bütün parayı verdikleri halde peehhh

tapuyu bile almış bütün paraları gittiği halde ama şevket bütün paralarını aldığı halde çivi çakamamış gibi hııhh

şevket köşkden ayşeye düşen parayıda almıştı babası bi daire ona ayırırsın demişti. ee noldu şimdi herşeyi batırdı salak . hani sigorta falan para vermedimi buna?

X