bende altta küçücük gördüm hatta necla sanmıştım ben onu
ferhundeyse eğer ya annesi ya da kocasıdır kimi var başka
bende tesadüfen gördüm tv ye bakmışlığım yoktur benim lost izlemektenvallahamı:1shokkadar tv bakım görmedim yaw fraagmanını:mymeka:
mithat olmasın mirmirmirmirkım ölmus kı kızlar ferhunde mezara cıcek koyuyordu..annesı mı kocası mı CADIARZU
Ali rıza da felç gecirmiş..:bbo:
aynen benimde içim karardıBende izledim fragmanı,
Ali rıza bey tekerlekli sandalyede felç geçirmiş , ağzı yamulmuş vaziyetteydi,Oğuzda tekerlekli sandalyeyi sürüyoru((
Poffff daha başlamadan içim karardı yawww..
kim ölüyor acaba çok merak ettimmafoldumben
yok nejla o benim bildiğim nejlanın kocası ölüyo, ama geçen senede fragmanda başkaydı diziyi izlerken o sahneleri hiç görmemiştik..
Kızlar bir kac tüyo getirdim sizlere, alıntıdır, dizinin cekildigi köske giden bir arkadasımız anlattı bunları, köskün sahibinden duymus a.s
Diziyle ilgili tüyolar:
Necla mezarlıkta dua ediyormus, Cem ölüyormus.
Oguz Ali Rıza beyi tekerlekli sandalyede gezdiriyormus Ali Rıza felc gecirmis. Ne kadar istemeselerde Ali Rıza beyler mecburen Oguzla Leylalarda kalıyorlarmıs, ev bulamadılar herhalde CADIARZU
Sevket iflas ediyormus, Sedefle evlenemiyorlarmıs
Bir tek dizide mutlu mesut olan Ferhunde ve Mithat oluyormus :roflol: Sevket onları görüyormus bahcede ikisi öpüsürken
Yakında tanıtım fragmanı cıkar, muhtemelen bunlarda yer alır fragmanda, hadi bakalım bu sezonun son olması dilegiyle
sagol bebişimŞeniz
kızlar bende dedim kesin anneleri ölüyo çünkü filmindede anne ölüyodu alirızada evde ayşeyle tek kalıyodu ayşeyi alıp fikrete gidiyodu ama ordada yapamıyodu kocası istemiyodu
bu arada anlamadığım şey dizide yani ali rıza bey istemediği adamın eline düşcek imajı veriyolar peki nejlanın kocası neden bakmıcakta oğuzun eline düşcek bu adam
oğuzada helal olsun valla demekki hapisten çıkcak oğuz ve ali rızaya bakcak
çok taktir ettim oğuzum seni çok tatlı yazemuszemus
Şu mezarlıktaki fragman yok mu internette.Çok merak ettim...:sinifsinif:
Bende cemin ölemesini istemem ama eğerki mezar başındaki nejlaysa kesin cemdir, hayatı iyi olan rahat olan bi nejla, onunda düzenini bozarlar senaristler...
yok cnm aradım ama yok