Yaprak Dökümü - Kanal D

bende altta küçücük gördüm hatta necla sanmıştım ben onu
ferhundeyse eğer ya annesi ya da kocasıdır kimi var başka

jhıııııııııııııııım eğer ferhundeyse mezar başındaki kesin babasına gidip aklınca günah çıkarıyodur

Ay Ali Rıza Bey nihayet felç geçirmiş yani...O kadar olaya ölmediği için dua etsin:nazar:

Oğuz sürdüğüne göre tekerlekli sandalyeyi barışmışlar demekki...

Ama diğer fragmanları görmedimÇok üzgünüm çoook

vallahamı:1shok:eek: kadar tv bakım görmedim yaw fraagmanını:mymeka:
bende tesadüfen gördüm tv ye bakmışlığım yoktur benim lost izlemekten :nazar:
evde tek kalınca korktum tv açim dedim ana alırızaylan oğuz :1ninca:
oğuz da pek melek gibiyi valla :ecrin_bebek:

kım ölmus kı kızlar ferhunde mezara cıcek koyuyordu..annesı mı kocası mı CADIARZU

Ali rıza da felç gecirmiş..:bbo:
mithat olmasın mirmirmirmir
Bende izledim fragmanı,
Ali rıza bey tekerlekli sandalyede felç geçirmiş , ağzı yamulmuş vaziyetteydi,Oğuzda tekerlekli sandalyeyi sürüyoru:KK43:((
Poffff daha başlamadan içim karardı yawww..
aynen benimde içim karardı :nazar:
buraya kadar izlemişken bırakmak olmaz sonuna kadar izlerim artık kafamçokkarıştı

kim ölüyor acaba çok merak ettimmafoldumben

ölü mölü görmedim ben :smiley-cool:

yok nejla o benim bildiğim nejlanın kocası ölüyo, ama geçen senede fragmanda başkaydı diziyi izlerken o sahneleri hiç görmemiştik..

yok nejla o benim bildiğim nejlanın kocası ölüyo, ama geçen senede fragmanda başkaydı diziyi izlerken o sahneleri hiç görmemiştik..

kafamçokkarıştı Ay Cem ölmesin ya:gitme:

Acaba anneleri olmasın.CADIARZU Ali Rıza Bey'de Oğuzlarda kalıyorsa eğerCADIARZU

Benim aldigim tüyolara göre ölen Cem, mezar basindakide Necla.
Tabi ben yeni sezon fragmani izlemedim daha siz Ferhunde diyorsaniz mezar basindaki benim aldigim tüyolar yalnis o zaman. Ama herkes Necla diyor mezar basindakine. kafamçokkarıştı

Bunlarda bir iki hafta önce yazdiklarim:

Kızlar bir kac tüyo getirdim sizlere, alıntıdır, dizinin cekildigi köske giden bir arkadasımız anlattı bunları, köskün sahibinden duymus a.s

Diziyle ilgili tüyolar:

Necla mezarlıkta dua ediyormus, Cem ölüyormus.
Oguz Ali Rıza beyi tekerlekli sandalyede gezdiriyormus Ali Rıza felc gecirmis. Ne kadar istemeselerde Ali Rıza beyler mecburen Oguzla Leylalarda kalıyorlarmıs, ev bulamadılar herhalde CADIARZU
Sevket iflas ediyormus, Sedefle evlenemiyorlarmıs
Bir tek dizide mutlu mesut olan Ferhunde ve Mithat oluyormus :roflol: Sevket onları görüyormus bahcede ikisi öpüsürken

Yakında tanıtım fragmanı cıkar, muhtemelen bunlarda yer alır fragmanda, hadi bakalım bu sezonun son olması dilegiyle :nazar:

kızlar bende dedim kesin anneleri ölüyo çünkü filmindede anne ölüyodu alirızada evde ayşeyle tek kalıyodu ayşeyi alıp fikrete gidiyodu ama ordada yapamıyodu kocası istemiyodu

bu arada anlamadığım şey dizide yani ali rıza bey istemediği adamın eline düşcek imajı veriyolar peki nejlanın kocası neden bakmıcakta oğuzun eline düşcek bu adam

oğuzada helal olsun valla demekki hapisten çıkcak oğuz ve ali rızaya bakcak
çok taktir ettim oğuzum seni çok tatlı yazemuszemus

kızlar bende dedim kesin anneleri ölüyo çünkü filmindede anne ölüyodu alirızada evde ayşeyle tek kalıyodu ayşeyi alıp fikrete gidiyodu ama ordada yapamıyodu kocası istemiyodu

bu arada anlamadığım şey dizide yani ali rıza bey istemediği adamın eline düşcek imajı veriyolar peki nejlanın kocası neden bakmıcakta oğuzun eline düşcek bu adam

oğuzada helal olsun valla demekki hapisten çıkcak oğuz ve ali rızaya bakcak
çok taktir ettim oğuzum seni çok tatlı yazemuszemus

Cem ve Nejla zaten iyi değillerdi.Bence ondan gitmemiştir onların evine...Bir de babası kızıyordu ya Nejla'ya...

Yaben bu sezon fragmanlarınada çok takılmıyorum,
Neden derseniz, hiç birebir çıkan olmadı, çok nadir çıktı onlarda birebir değillerdi yanii...
Bunun bi çok örneği var,

Bende cemin ölemesini istemem ama eğerki mezar başındaki nejlaysa kesin cemdir, hayatı iyi olan rahat olan bi nejla, onunda düzenini bozarlar senaristler...

yok cnm aradım ama yok

Çok sağol canım.Ben de bakıyorum sabahtan beri;ama sadece Ali Rıza Bey'in olduğu fragman var.

Bence de anneleri ölecek;çünkü Ali Rıza tek başına...Hem kendisi bu halde olduğu için hem de Ayşe'ye bakacak biri lazım olduğu için Oğuzla beraber yaşamayı göze alacak.Nejla ve cem'in arası bozuk ve de Ali Rıza Bey Nejla'ya kızgın ve küs olduğu için yüzü yok oraya gitmeye...zemuszemus

Nasıl da yazdım ama:roflol:

X