Yaprak Dökümü - Kanal D

geçen sezn bitcekti ama 26 bölüm uzamış bu sezonda heycanlı galiba fikretin bebekten haber var mı

ali rıza beyin köşkü hiç deişmemiş geçen ahu tuğbanın eski filmine bakıyodum ordada aynı köşkü çekmşler

kizlar eski sezon fragmanlarinda sedefe kina yakiyorlardi birde leyla bir evin zilini caliyor oguz cikiyor o fragmanlardaki bolumu bu sezonmu koyacaklar ?? acep

kizlar eski sezon fragmanlarinda sedefe kina yakiyorlardi birde leyla bir evin zilini caliyor oguz cikiyor o fragmanlardaki bolumu bu sezonmu koyacaklar ?? acep

leyla nazmiyle nişanlanacağı vakit ev arıyordu bi eve giderken oğuzun evinin önünden geçiyordu durdu zile bastı oğuzda o sırada eve yeni almıştı ve de boya yapıyordu kapıyı açtı
bunu zaten bu sezon izledikfisfisfis

kızlar kanal d de geniş aile dizisi sürerken altta yaprak dökümü yakında yazdı ve video gözüktü biri mezera çiçek bırakıyodu izleyen varmı acaba
heralde anneleri ölcek onun mezarıydı

fragmanlar başladı :1shok:

ali rıza tekerlekli sandalyede oğuz onu gezdiriyo

rüya gibi valla ! kafamçokkarıştı

kızlar kanal d de geniş aile dizisi sürerken altta yaprak dökümü yakında yazdı ve video gözüktü biri mezera çiçek bırakıyodu izleyen varmı acaba
heralde anneleri ölcek onun mezarıydı

anneleri ölmüyordu romanda bu yoktuuu ama :uhm::uhm:

Şimdi netten izledim yeni sezon fragmanını,şok oldum ya..:1shok:Ali Rıza Bey felç olmuş,Oğuz onu gezdiriyor..:bbo:Hiç iyi şeyler olmayacak galiba bu son sezon,romana uygun bitiricekler.Bizde ekranda salya sümük..mafoldumben

kım ölmus kı kızlar ferhunde mezara cıcek koyuyordu..annesı mı kocası mı CADIARZU

Ali rıza da felç gecirmiş..:bbo:

romana uygun bitirsinler yazarın hakkıda yenmemiş olur
orjinale uymadıkları zaman çok sinirleniyorum esenlen fikir yürütenin hakkını yemiş oluyorlar bencekaydirigubbakcemile

Bende izledim fragmanı,
Ali rıza bey tekerlekli sandalyede felç geçirmiş , ağzı yamulmuş vaziyetteydi,Oğuzda tekerlekli sandalyeyi sürüyoru((
Poffff daha başlamadan içim karardı yawww..

kim ölüyor acaba çok merak ettimmafoldumben

o fragmanı izleyen yok sanırım,
Sadece aşağıda küçük ekran göstermişler
Ama benimde tahminim ferhundenin annesi, gerçi onunda dizide pek bi rolü yoktu ama,
Yada kocası ölmüştür, evde ferhundeye kalır, :1ninca:

bende altta küçücük gördüm hatta necla sanmıştım ben onu
ferhundeyse eğer ya annesi ya da kocasıdır kimi var başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…