Yaprak Dökümü - Kanal D

ay melek süpersin yaa dimi ne uğraşıyonuz harem kur gitsin:roflol::roflol:

Pek heyecanlı bir final olmadı. Hepimiz ferhundede o evin tekrar sahibi olacak kapasaite olduğunu biliyorduk. Seneye neler olacak diye sabırsızlıkla beklyeceğim bir final olmadı.

dün netten izledim sezon finalini ve cemdeki genişliğe hayran kaldım
necla orda oğuzun hala adını anıyo cemde gazeteye bakıyor pes !.. necla leyla açısından bile baksa olaya kocasının yanında annesiyle bu konuyu konuşmaması lazımdı.. ara bi köşede konuş , zaten leyla için kılını kıpırdatmıcaksın bi iyilik yapıcağından bi çare bulacağından aramıyosun anneni, dedikodusunu yapmak için, bak işte gör leylanın hayatını bbide bana bak düşüncesini annenin kafasına sokmak için arıyorsun, bari bi köşede konuş be kocan duymasın o oğuzun hala adını andığını..

mariyel bende akşam netten izledim, sinir oldum neclaya bende
cemin yerinde olsam çoktan koymuştum kapıya
iyi olmaya çalışmıyo necla'da, bırak leylayı sen kendine mutluluğunu kurmaya çalış
kaynanası da az değil, dakika başı laf sokuyo lmaz:

kizlar son sezondan beri izlemiyordum
yorumlara bakilirsa hala ayni ayni tas ayni hamam
ayni konulari dönderip dolastirip ayni sonuca bagliyorlar:dilcikar:

görmemişin teki oldu çıktı
yakışmıyo o aileye leyla bile daha çok çekip çevirirdi o aileyle olan düzeni valla

ALLAHIM BıTSıN ARTIK
Reşat Nuri'nin kemikleri sızladı ya!...
bir dahaki sezona iz le me ye ce ğim!!!!!!!!!!!!!!
Yoksa kocam vallah boşayacak beni adam evi terk ediyo çarşamba günleri

ya
şu
neclanın
ses
tellerini
koparıp
boğazına
gerdanlık
yapasım
geliyoooo
allahım o nasıl kart bir sestirrr böğğğ böğğğğ :tomato:

ya kızlar hani final yapıyolardı bu sezon. neden bitmedi. sezon finali yapıp bitirdiler yine. bi de o kadar patırtı yaptılar final bölümleriyle eylülde kanal d de diye

bu yaprak dökümü cok SIKMAYA basladi helede su ferhunde karakterine cok sinir oluyorum bi ev icin istemedigi adamin koynuna giriyor ne mide böyle bi kadin varmidir ya filmi nerelere sürüklediler romani cok farkliymis

ben çok seviyorum bu diziyi ya.şimdi mesela acayipp canım sıkılıyor.bugun çarşamba

yeni sezonu heyecanla bekliorum.bitmesin bu dizi,çok alıştım ben bunlaraa.
ferhunde seni sewiorum a.s.

en cok uzayan ve oldukca sıkan dızılerın basında yaprak dokumu.. :umursamaz: her ne kadarda severek ızledıysem de gectıgımız sezon 3.sezonu kapattı.. ve bu sezonda devam edecek.. :sinifsinif: cok fazla uzadı.. ve ıster ıstemez sıktı.. fisfisfis bu yenı sezonda umarım bıter ..

Kızlar bir kac tüyo getirdim sizlere, alıntıdır, dizinin cekildigi köske giden bir arkadasımız anlattı bunları, köskün sahibinden duymus a.s

Diziyle ilgili tüyolar:

Necla mezarlıkta dua ediyormus, Cem ölüyormus.
Oguz Ali Rıza beyi tekerlekli sandalyede gezdiriyormus Ali Rıza felc gecirmis. Ne kadar istemeselerde Ali Rıza beyler mecburen Oguzla Leylalarda kalıyorlarmıs, ev bulamadılar herhalde CADIARZU
Sevket iflas ediyormus, Sedefle evlenemiyorlarmıs
Bir tek dizide mutlu mesut olan Ferhunde ve Mithat oluyormus :roflol: Sevket onları görüyormus bahcede ikisi öpüsürken

Yakında tanıtım fragmanı cıkar, muhtemelen bunlarda yer alır fragmanda, hadi bakalım bu sezonun son olması dilegiyle

sedefle şevketin evlenememesi iyi olmuş sevemedim sedefilülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…