Yaprak Dökümü - Kanal D

bende sıkıldım artık yani bu kadarda olmaz sanki bütün değerler altüst oldu dizide sanki ohh olsun alirıza beye ettiğini buldu der gibi oldu aslında tam tersi değilmi
artık iyi kalpliler kazansın yeter yani
ferhunde zaten neymiş 3 yıldır oynuyo dizi 3 yılda 3 koca bi nişanlı bravo yani gören evlenmek istiyo kadınla ya :))

ferhunde yaptı yapacağını

tahsi n evi genişletti cevriye çatladı

garibim oğuz geçen sezonda içerdeydi bu sezonda

ferhunde o adamı nasıl öptü ya kafamçokkarıştı
bi bakış attı bi öptü bakamadım falla

oğuza çok acıdım çok hele leylaya
evini arabasını neyi varsa verdi delikanlı -tatlicadiarzu-
ceyda da tam cadı sütten çıkmış ak kaşık sanan şey :1closedeyes:

en mutlu ferhunde olacakmış laelaelaelaelae
duydumya bunu kafayı yedim :sinifsinif:
ceyda da tam ferhundelik hatta ötesi bişelik oldu mirmirmirmir
kapıyı nasıl açtı öle ya resmen gözlerinden okunuyodu kovulmak nedir anlarsın der gibi -tatlicadiarzu-

ya yine kaçırdım yine kaçırdım nolur biri bana oğuzun nede hapse giridğini öncelikli oalrak özetleyebilirmi??

diğer gelişmeleride özetleyen olursa ona da hayır demem tabiki kızlarrrr zemuszemus

kim ne derse desin ben ferhundeyi seviyorumkaydirigubbakcemile2 diğerlerine bakılarak ferhunde melek kalıyo.esas kötü olan tekin ailesi öyle babadan bu çocuklar nasıl çıkmış hayret ferhunde sonuçta yurtlarda büyümüş çok açlık çekmiş baba yok üvey annnede çok suskun gücü yok böyle bi aileden ferhundenin ne olmasını bekliyoruzki ama necla leyla şevket öyle değil ali rıza hep çocuklarına iyi bakmış terbiye etmeye çalışmış hep iyi örnek olmuş şimdi böyle babaya yapılırmı bu ya şevket daha bi sinir hiç ali rıza hırsızlık yapmışmı yapmadı ona rağmen gitti kaç milyar zimmetine geçirdi.bumu adalet bumu iyilikbenneyaptımki

iyide her yurtta büyüyen çocuk yalancımı olur para için insanları satarmı aldatırmı iftiracımı olur yani daha ne diyim kafamçokkarıştı
hayat ona bunumu öğretmiş
bi insanın yaptığı kötülükleri geçmişte yaşadığı zorluklar affettirebilirmi
tam tersine onun geçmişinden ders almış olması zorluk ndir yanlızlık nedir bilmesi ve insanlara yardımcı olması gerekir gördüğü her adamı şantajlarıyla parasal olarak soyması değil
tamam alirıza beyin çocuklarıda az değil ama o baba bunların hiçbirini hakketmiyor
mesela nejlada yanlış bi karakter ama mis gibi sıyrılıverdi hatalarından yanlış olan bu
artık dizide kötülerde cezasını çekmeli ne geliyosa alirıza beyin başına geliyo
adaletsizlik bu işte

haklısın canım sözde hepsi iyi aile eğitimi almışlar ama bi tanesi düzgün değil
o ayşenin de psikolojisini bozular, çocuk büyüyünca kim bilir nasıl olur

ferhunde kötü ama ben iyiyim demiyo zaten

ferhunde çok dobra yaptıysa yaptım diyo ama öbürleri çok sinsi hiçbi olayda kendilerine suç bulmuyolarki ayrıca hayriye çok şımarttı kızlarını oda var zaten şimdi ferhunde aile özlemi çekiyo o yüzden mithatla evlendi tama o evin sahibi olmakda istiyo ama tek sebep o değil oda yanlızlıktan bıktı böyle olmayacağını anladı o yüzdende evlendi. çok açlık çeken insanlar genelde paraya doymazlar hep bi korku içinde olurlar param bitecek ortada kalacam falan diye o yüzden ferhunde böyle yapıyo.ben öyle değilim ama çevremde bunu gördüm çok fakirlik çekince böyle oluyorlar

evet hayriye zemin hazırladı hep çocuklarına onlarda kendilerine hiç iyiyi değil hep kötüyü model aldılar yani lmaz:
ferhunde hayatının hatasını şevketin ailesini benimsememekle yaptı nankörlük etmicekti o insanlara çünkü onlar onu öyle kabullenmişlerdi
aslında izlediğimiz sadece bi dizi ama hayatın ne kadar içinde a.s
bu dizileri izleye izleye valla karakter tahlilinde ustalaştık gerçekten kaydirigubbakcemile3

geçen sezon koskoca şirketin patronunu elde etmişti.

o bana çok saçma gelmişti.adam zengin,karizma ferhunde

işe girer girmez adamı elde etti de.bu kro tabi atlar ferhundeye

görür görmez tutulmuştu,
,saftirik ev dekorundan belli her taraf altın sarısı.

offf sezon finalini izleyemedim nette de bulamadım...tekrarı ne zaman bilen varsa yazsın lütfen...

en sevmediğim kişi nejla dizide
yaptı etti şimdi de herşeyden sıyrıldı
kalkmış leylayı kötüleyip duruyor
cem de yakında kapıya koyar onu bu gidişle

Bu dizide en çok bi annelerine uyuz oluyorum her pislik dönüyor kadının aklında iş manfaat olsunda kızları fuhuş yapıyorum dese ayy ne güzel dyecek neredeyse birde necla konuşurken tüylerim diken diken oluyor o ne kart bi sestir ya nasıl bu kadar irkiltir insanı.

neclanın eline koz geçtiya habire leylayı yerden yere vuruyor.kendi sütten çıkma ak kaşık cemde fazla saftirik kala kala neclayamı kaldın o senin dengin değil bi kere leylada ondan aptal ne işin var oğuzla yaaa:mymeka: oh oldu şimdi ona

oğuz bi harem kursun ceydayı, neclayı ,leylayı alsın :roflol:
hep beraber yaşasınlar gitsinler işte :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…