- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolduki leydim
izlemiyon mu la zalak kaydirigubbakcemile
,
ııgghh :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
niye nan :1shok:
soppet etmicek miyis burda
bende okudm onu dizide o mutlu olcekmiş hıh:umursamaz:
galiba ben ferhundenin mutlu olmasını istiyorum..
leyla da olsun..
ama necla ve anası olamasın
fikrette olmasın gudubet suretli kaknem
mutluyum ferhunde danası kovuldu:ecrin_bebek:sayınyaprak dökümü sakinleri nasılsınız :kedi:
en mutlu frhunde mı olcak nayır nolamassss:gitme:kızlar hepinize merhaba... bölüm güzel başladı. ferhundeye saldırdılar ya benden mutlusu yokk :))
b arada bi röportajda ferhunde dizide en mutlu ferhunde olcak. ileride yayınlanacak bölümlerden kesit olarak çekilen fragmanlarda diğerlerini acılar bekliyo, ayrıca sonuçta bu bi roman sonucuda belli daha ne merak ediyolarki izleyenler filan demiş....
hıhhhh:umursamaz:bende okudm onu dizide o mutlu olcekmiş hıh:umursamaz:
misafirlen ne güzel ilgilenniyon kaydirigubbakcemile3ama isde bi sürü misapir var :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
necla olmasın ebet fikrete acıyom zayı zavallı:1closedeyes:galiba ben ferhundenin mutlu olmasını istiyorum..
leyla da olsun..
ama necla ve anası olamasın
fikrette olmasın gudubet suretli kaknem
didik ya kıl mıısn:mymeka:selam virdik dimi:mymeka:bi hoşgeldin dirzemuszemus
bence alirıza beye cok yazık sadece o mutlu olsun cok acılar cektı cocukları yuzunden bı gun yuzu goremedı adamcagız
hooşgeldinn cnmcımmmmopuyorumnanaktanselam virdik dimi:mymeka:bi hoşgeldin dirzemuszemus
naabsın yafrimuuu hayat devam edıyo ama bı de garısı trıpler yapıyo o kadar sey yetmezmıs gıbı :gitme:yok be kısım yaa gamsız heriff
onun yerinde kim olsa taş olurdu vala adam hala sakal traşı oluyo hergün görmüyonus mu
bu kızların anaları neyirin kocasıyla ne zaman oynaşmaya başlar sizce