Yaprak Dökümü - Kanal D

kızlar hepinize merhaba... bölüm güzel başladı. ferhundeye saldırdılar ya benden mutlusu yokk :))
b arada bi röportajda ferhunde dizide en mutlu ferhunde olcak. ileride yayınlanacak bölümlerden kesit olarak çekilen fragmanlarda diğerlerini acılar bekliyo, ayrıca sonuçta bu bi roman sonucuda belli daha ne merak ediyolarki izleyenler filan demiş....

Necla'ya gıcık olmaya başladım :jeyyar:
Nehir Hanımda pek bi güzel olmustu kaydirigubbakcemile3

bence alirıza beye cok yazık sadece o mutlu olsun cok acılar cektı cocukları yuzunden bı gun yuzu goremedı adamcagız :nazar:

sayınyaprak dökümü sakinleri nasılsınız :kedi:
mutluyum ferhunde danası kovuldu:ecrin_bebek:
niye nan :1shok:
soppet etmicek miyis burda

kızlar hepinize merhaba... bölüm güzel başladı. ferhundeye saldırdılar ya benden mutlusu yokk :))
b arada bi röportajda ferhunde dizide en mutlu ferhunde olcak. ileride yayınlanacak bölümlerden kesit olarak çekilen fragmanlarda diğerlerini acılar bekliyo, ayrıca sonuçta bu bi roman sonucuda belli daha ne merak ediyolarki izleyenler filan demiş....
en mutlu frhunde mı olcak nayır nolamassss:gitme:
bende okudm onu dizide o mutlu olcekmiş hıh:umursamaz:
hıhhhh:umursamaz:
ama isde bi sürü misapir var :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
misafirlen ne güzel ilgilenniyon kaydirigubbakcemile3

galiba ben ferhundenin mutlu olmasını istiyorum..
leyla da olsun..
ama necla ve anası olamasın :nazar:
fikrette olmasın gudubet suretli kaknem :nazar: :nazar:
necla olmasın ebet fikrete acıyom zayı zavallı:1closedeyes:
selam virdik dimi:mymeka:bi hoşgeldin dirzemuszemus
didik ya kıl mıısn:mymeka:

bence alirıza beye cok yazık sadece o mutlu olsun cok acılar cektı cocukları yuzunden bı gun yuzu goremedı adamcagız :nazar:

yok be kısım yaa gamsız heriff :nazar:
onun yerinde kim olsa taş olurdu vala adam hala sakal traşı oluyo hergün görmüyonus mu :nazar:

X