Yaprak Dökümü - Kanal D

ali rızaya resmen gıcık oldum alıngan herif kadın gibi şimdi necla iyi oldu leylayı istemiyo sanki diğer evlatları sütten çıkmış ak kaşık bi tek ayşenin vukuatı yok oda ilerde ne olur Allah bilir:)ferhundede inadından evlenecek adamda hiç yakışmıyo yanına ama leventle öylemiydi çok yakışıyolardı,bu arada levent nereye kayboldu dudaktan kalbede bitti artık geri gelsin bence

Arkadaşlar bişey sorcam dünkü bölümü tam izleyemedim ali rıza beyi eve nasıl geri getirdiler?

kızlar yaprak dökümü bu sene son olacak galiba ne zaman son olacağını bilen varmı???

tam bir fiyaskoydu yaprak dökümünün ve alirıza beyin çöküşünü izledik resmen.alirıza beyi rezil ettiler ya kadın gibi nazlar cilveler bide hayat kadınına para verdiye tam bir rezillik yani.yiyiştiler kavga dövüş cemile karısının dediği gibi sonrada dans ettiler ne perhiz ne lahana turşusu ya oğuzda ferhundeyi dayaktan gebertti ceydaya balkondan karı gibi "aptal,geri zekalı " diyo koptum ha.necla sütten çıkmış ak kaşık kendi yediği naneleri unutmuş ortalığı karıştırıyo.şevketle o bıdık kızda sanki ediyle büdü çok güldüm.saçmalık ya haftaya nasıl izlenir bilmem kafamçokkarıştı

fikret hamile herkez sevinçli necla az değil leylayla ailenin arasını açtı kahveci muradına erdi

ben nejlaya çok kızıyorum ya bence hala hazmedemiyor oğuzun leylayı seviyor olmasını yoksa bu verdiği tepkinin başka bi açıklaması varmı yani bu felaketlerin çıkış noktası zaten nejla değilmii
off bu dizide sürekli hainler ve yalancılar kazanıyor bakın görün sonunda ferhunde muradına erer nejla zaten erdii diğerleride sürünür

cnm nejla ya cem tavrını koyuyor annesinden babasından resti alınca nejla kocasının laflarını alttan alıyo habire çünkü gidecek yeri yok okuluda sallıyo salak iyi oluyo ona ohhhhhhhhhhhh içimin yağları ne güzel eriyo sayesinde zayıflarımkaydirigubbakcemile2

evet bencede cnm neyseki kocası geliyo hakkından, umarım bu sefer nejlanın hatalarını görmemezlikten gelmez ama yakaladımı hatasını affetmesin :))

tam bir fiyaskoydu yaprak dökümünün ve alirıza beyin çöküşünü izledik resmen.alirıza beyi rezil ettiler ya kadın gibi nazlar cilveler bide hayat kadınına para verdiye tam bir rezillik yani.yiyiştiler kavga dövüş cemile karısının dediği gibi sonrada dans ettiler ne perhiz ne lahana turşusu ya oğuzda ferhundeyi dayaktan gebertti ceydaya balkondan karı gibi "aptal,geri zekalı " diyo koptum ha.necla sütten çıkmış ak kaşık kendi yediği naneleri unutmuş ortalığı karıştırıyo.şevketle o bıdık kızda sanki ediyle büdü çok güldüm.saçmalık ya haftaya nasıl izlenir bilmem kafamçokkarıştı
a.rızada gıcık cnm ya
fikret hamile herkez sevinçli necla az değil leylayla ailenin arasını açtı kahveci muradına erdi
ama az sürecek haftaya bu mutluluğu ferhunde halldecek salk karı ya
evet bencede cnm neyseki kocası geliyo hakkından, umarım bu sefer nejlanın hatalarını görmemezlikten gelmez ama yakaladımı hatasını affetmesin :))

cem akıllandı cnm artık oda anlıyo gidecek yeri yok mahkum ona nejla alıştıda lüks sonradan görme sosyeteliğe hizmetçilere

bencede nejlanın artık havası taftarsı gidecek
hep cem alttan aldıkca yapıyordu

ferhundede ne ferhundedeymiş yaa
diyecek birşey bulamıyorum inanın.

nejla tekrar oguze donecek gibi o nasil bakisti kac kez bakti oylee:ecrin_bebek:
gerci luksu birakip gitmez okaydirigubbakcemile giderse de ev leylanin ustuneeezemuszemus
cevriyede sevindi garip,fikretin hamile kalmasinaaa hic beklemiyordummopuyorumnanaktan

oğuzun oğlu oldu,fikret hamile

sırada necla,ve leyla var.

ne "yaprak dökümü"ya

habire çiçek açıyorlar.

giderek kalabalıklaşıyorlar......

Ferhunde’ye büyük tepki

Fikret’in hamile olduğu haberiyle, daha da renklenen mutluluk tablosu, Sedef’in onları izleyen Ferhunde’yi fark etmesiyle bir anda bozulur. O tablodan çoktan çıkarılan Ferhunde, uzaklaşmaya çalışırken ailenin büyük tepkisiyle karşılaşır.
Ferhunde’nin haksızlığa uğradığını düşünen Mithat Bey’in yakın ilgisi Ferhunde’nin yeni sığınağı olur.
Sedef’le Şevket arasında filizlenen aşk Cevriye Hanım’ın dikkatli gözlerinden kaçmaz. Cevriye Hanım’a yakalanan Sedef’in endişelerini Şevket’in kararlılığı yok edecek, ama Cevriye Hanım’ın sırlarını açıklamasıyla Ali Rıza Bey’in evinde gündem değişecektir.
Düğün gecesi evden kovulurcasına uzaklaştırılan Ferhunde intikam ateşiyle Mithat’a daha çok yaklaşır. Bu yakınlık Mithat ve Ali Rıza Bey’in arasını gittikçe açmaya başlar.
Oğuz’un karıştığı bir olay Leyla için yine karanlık ve yalnız günlerin başlangıcı olur.
Ferhunde’nin annesiyle tanışan Mithat çok mutludur. Birlikte geçen güzel günün akşamı Ferhunde’nin verdiği sürpriz karar, Şevket’le olan savaşında yepyeni bir cephe açar.

X