Yaprak Dökümü - Kanal D

şutlanmas yakındır onundadelikafadulden

fikonun hamile oldugunu duyunca cevroş nasıl sevndi ama :))) kaydirigubbakcemile3

sevindi de hala eski cevriye olmaya devam ederse o bebek düşer dayanamaz cevriye babanesine -tatlicadiarzu-
konusabilse babanem öllsün öyle gelim der :roflol:

necla küstah zati kendi fuhuş baskınında yakalandı bişey yapmasada
onları ne çabuk unuttu bence alirıza bey evlat ayrımı yapıyor hepsine bir davranmalı

ay ama kadın içten sevindi ya yalnız çocuk doğarsa bunlar iyice kapışır haa

şimdi tahsin fiko ya kıralıçalar gibim bakar :)) bebe dogurcak yaa :))))
evet baksın artık yanii o kadar anasını çekiyo
içine atyıyo kızcağız taş olsa çatlar yanii

bakalım çözecem dedi fikrete ama görcez nasıl yapacağını
görecez artık bakalım
sevindi de hala eski cevriye olmaya devam ederse o bebek düşer dayanamaz cevriye babanesine -tatlicadiarzu-
konusabilse babanem öllsün öyle gelim der :roflol:

valla doğru diyon:roflol::roflol::roflol::roflol:

ciddi bi haksızlık görüyorum kardeşinin kocasını ayarttı nerdeyse kaçıyolardı herseyi bırakıp sözlüyken cem ile..
sonra yakalandılar leylanın psikolojisi bozuldu hastanelik oldu tam iyileşti neydi o bıyıklı çıktı karsına
ferhunde de herseyi anlatınca ne eline geçicektiyse artık :1closedeyes: nazmi de bıraktı leylayı
ha şindi leyla kötü mü etti eski kocasına dönmüş neticede
neclanın ki daha rezil bi durum cemin annesi az bile neclaya

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aynene katılıyorum cnm sana

bu arda nejla yatsın kalksın leylay a dua etsin onun sayesinde o hayatı yaşıyoyoksam şohbenden zehirleniyodu da kardeş işte o kurtardı ama o leylanın ameliyatında bi sormadı bile insan bi arar yada bi haber alır gerizekalı .

nejla zaten 2 sezon önce herkezin gözünden düştü ah cem sana acıyom cnm yavrum benim ya onca paran var kala kala o kullanılmış karıyamı kaldıydın sankim:jeyyar::mymeka:

ay valla bebişim çok doğru söylüyorsun da neclanın aklına gelmiyo da ana babanın da mı aklına gelmiyo pes diyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…