Yaprak Dökümü - Kanal D

nejlanın durumu leyladan iyi olmasına rağmen annesine 3 kuruşu verdi ama leyla nasıl verdi çıkardı bence leyla daha evcimen o konularda nejlada gösteriş meraklısı görgüsüz ve sonradan görme çakma sosyetedelikafadulden

bunlar habire rol değiştiriyorlar canım yaa baştan leyla cadı nejla masum leyla hava atan sonradan görmeydi şimdi olay tersine döndü bizde kime kızacağımızı kimi savunacağımızı şaşırdık vallakafamçokkarıştı

nejlanın durumu leyladan iyi olmasına rağmen annesine 3 kuruşu verdi ama leyla nasıl verdi çıkardı bence leyla daha evcimen o konularda nejlada gösteriş meraklısı görgüsüz ve sonradan görme çakma sosyetedelikafadulden

leyla daha cana yakın necla biraz soğuk gibisengözlerimebaksanab

bunlar habire rol değiştiriyorlar canım yaa baştan leyla cadı nejla masum leyla hava atan sonradan görmeydi şimdi olay tersine döndü bizde kime kızacağımızı kimi savunacağımızı şaşırdık vallakafamçokkarıştı

sanırım hepsine kızcaz :))

hele arıza beye ne demelliii
gitt kıza 50 tl verdi cok parası var gibi :))))))

sanırım hepsine kızcaz :))

hele arıza beye ne demelliii
gitt kıza 50 tl verdi cok parası var gibi :))))))

he valla kızlarına yapmadığı kapris kalmadı elin o.......p una 50 tl verdi yuh dedim:nazar:
bide karısı oğlu almaya gelince bi naz bi kapris kapıyı kapatınca bii ohh deyişi vardı koptum ben:roflol:

kızlar nehir hnm ın göz makyajındaki farlar hangi marka ben arayıp bulmıyorum ya

he valla kızlarına yapmadığı kapris kalmadı elin o.......p una 50 tl verdi yuh dedim:nazar:
bide karısı oğlu almaya gelince bi naz bi kapris kapıyı kapatınca bii ohh deyişi vardı koptum ben:roflol:

çok mız mız adam ya :)))) ya küsüo ya bozuluo :))

Sonradan görmeee Necla hıııhh :dilcikar:

İyiki bir zengin koca almışşş görmemişş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ladyişşş cok ii oldu yaa :))) ben başta numara fln yapıo sanmıstım ama

alirızaya ne demeli :1closedeyes:
ırıspıya verdi 50 tl :nazar: ne yicek ne içcek haberi yok iyi ki aldılar aç kalırdı :nazar:

X