Yaprak Dökümü - Kanal D

iyide o zaman susacaktı o kartkarıda manyak nediye bağırıyo babam duyar üzülür diyip susacaktı ababası gittkten sonra bağırsın çağırsın .idare ediyoda herşeyi onuda idare edebilirdi birgün.

Yaprak Dökümü’nde sürprizlerle dolu 116 bölümü ve videosu vizyonhaber.net’te
Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Ali Rıza Bey’in Fikret’lerde olduğunu zanneden Leyla, kalan eşyalarını almak için eve geliyor. Uzun süre sonra ilk defa baba evine gelen Leyla’yı büyük bir sürpriz bekliyor.
Evi terk ederek Fikret’in yanına giden Ali Rıza Bey, yaşanan tatsız geceden sonra orada kalamayacağını anlamış ve sabah erkenden gitmeye karar vermiştir. Ali Rıza Bey’in kararıyla birlikte isyanı dille gelen Fikret, seçtiği hayatın muhasebesini yapmaya başlar.
Ali Rıza Bey’in Fikret’lerde olduğunu zanneden Leyla, kalan eşyalarını almak için eve gelir. Uzun süre sonra ilk defa baba evine gelen Leyla’yı, büyük bir sürpriz beklemektedir

116. bölüm özeti bu kızlar..
fragmanı izledim ferhunde dadanmış gene bunlara..

bence oğuz bu evi leylanın üstüne geçirecek görürsünüz ceydaya vermemek için zaten romandada leylanın metres olduğu adam ev alıyodu ona

anaaaaaaaaaa ben nededim şok oldum aha şimdi tapuya gidiyolar:1shok:delikafadulden

Şimdi iş yerindeyim televizyon yok burdan takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
Şimdi leylanın üstüne oğuz ev mi yapacak :uhm:
Fikret nie kavga etti kocasıyla orayı anlayamadım biri bana hayrına anlatsın benneyaptımki

isteseydi oğuz kendi annesiniin üstünede yapabilirdi ama leylaya yaptı bence oğuz düzeldi ya

şuan 116 cı bölümü izliyorum hastasıyım bu dizinin herkes rolünü çok iyi oynuyo tebrik ediyorum........hiç kaçırmam kaçırsamda internetten izlerim kaçan bölümleri ....hikaye gerçekten pes dedirtiyo...

ay süperdi güldüm oğuz ceydaya nasıl bağırdı gerizekalı yürü git diye :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…