Yaprak Dökümü - Kanal D

Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaç :bbo:

Oğuz pirinci çuvalla almış herhalde :roflol:

çok güldüm :roflol: bravo
dikkat etmemişim hiç, çinliler bile böyle bi mönü hazırlamıyolardır heralde kendilerine :roflol:

[B]Yemekler iyi de....
Dizi orjinaline (kitaptaki haline) dönüyor galiba...
İşler sarpa sarmaya başladı... Alirızaya çok üzüldüm akşam.senağlama
Allahım kimselere mecbur olmadan yaşamayı nasip eyle bize...
:Saruboceq:[/B]

Nehir Hanım bi güzel lafları sıraladı Necla'ya ohh şakkıdı
Ferhunde'de ne gıcık yaaa illa bi çomak sokucak:eek:klava:

ne sıraladı :ecrin_bebek: o sıra ne halt ettimi bile bilmiyom kaçırmışım gamyoncuiremsu

olan ali rızaya oldu damadda içince çeneleldi fikretin baba benide götür demesi yıkdı beni neclada az değil

yalnız varya nehir gibi komşusu olsa insanın başka dosta gerek kalmaz dos başına bayılıyorum o kadın sadakatine.:teselli:

çok iyi dost diyeceğim yokta oğuz nehir hanımın kızı yüzünden girdi aile içine o tanıştırdı kızları oğuzla telefon numarasını verdi necla aramıştı galiba oğuzu CADIARZU

gene herşey süt liman millet dansediyo ferhunde zillisi gelo şevketmi evleniyo acaba .bu sezon bitirmeleri lazım hızlandırdılar iyice hemen düğün derneğe geçtiler.hihoyyyt

çok iyi dost diyeceğim yokta oğuz nehir hanımın kızı yüzünden girdi aile içine o tanıştırdı kızları oğuzla telefon numarasını verdi necla aramıştı galiba oğuzu CADIARZU

evt cnm sedef adını nejla demişti sonra geldi nejlaya anlattı ben istemiyorum al telini sen ara dedi sonra nejla buluştu ve anlattı benim adım nejla dedi öyle başladı sonrada abisinin düğününde bahçedelerken ceyda oğuz yaman geldiler düğüne ikiside ççok şaşırdı leylada sonradan vuruldu ama nejalayla biraz sevgililerdi bi yandanda leylayla leylada onun peşinde dolanıyodu hatta iki kız kavga bile ediyolardı o diyoduki sen niye bukadar yanaşıyosun o diyoki nevar cnm filan işte.

kız tanıştırdıda bribirinizin elinden kapın demedi ya.

tenis maçı gibi:

leyla

necla

leyla....

Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaç :bbo:

Oğuz pirinci çuvalla almış herhalde :roflol:

:roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile3
nasıl da dikkat etmişsin tespitin harika koptum gülmekten

necla oguzla tekrar birlikte olacak..:ecrin_bebek: ve bu defa ayrilmayacaklar...tamda bu sirada leylanin bebegi olacak..:ecrin_bebek: fikretin bebegi olacak cevriye hizini arttirarak ugrasacak fikretle..ali riza yataklara dusecek..sevket sedef evlenecek..ferhunde de mithatla evlenip sedefle karsilikli komsu olacaklar..sonra sedefe tak edecek sevketin yaptigi eve tasinacaklar..
seneye sezon boyle mors sinemalari saygiyla sunarkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya yurtdisinda olanlar:
Sizdede avrupa kanallari varsa reklamlardan benim kadar bikmissinizdir eminim

Dün reklarm arasinda mercimekli køfte yaptim valla, tek kalan malzemeyi køfteler haline getirmekti.

yani kisir yapsaydim onun yerine, reklam arasinda kisirimi halletmis olcaktim, yok böyle bisey ya, sinir oluyorum avrupa reklamlarina. reklamlardan önce ne oldu hatirlayamiyorum iki ayri bölüm gibi nerdeyse.

ben en iyisi eskisi gibi carsamba izlemiyim sonra netden izliyim =).

Necla cok dislaniyor artik gercektende, acidim valla =)

ya yurtdisinda olanlar:
Sizdede avrupa kanallari varsa reklamlardan benim kadar bikmissinizdir eminim

Dün reklarm arasinda mercimekli køfte yaptim valla, tek kalan malzemeyi køfteler haline getirmekti.

yani kisir yapsaydim onun yerine, reklam arasinda kisirimi halletmis olcaktim, yok böyle bisey ya, sinir oluyorum avrupa reklamlarina. reklamlardan önce ne oldu hatirlayamiyorum iki ayri bölüm gibi nerdeyse.

ben en iyisi eskisi gibi carsamba izlemiyim sonra netden izliyim =).

Necla cok dislaniyor artik gercektende, acidim valla =)

cok dogru canim ya okadar geriden izliyoruz ki tekrari derken 9.5 oluyor bitmeside 12.5 devamli reklam hicbirsey anlamiyorum izledigimden..

cem e sinir olmaya başladım. ne bu havalar anlamadım. bile bile peşinden koşup evlendi şimdi de neclaya soğuk davranıyor. neydi yani hırs mıydı cem inki? intikammıydı. oh evlendim havası bitti gibi bişi oldu. evlenmeseydin madem kardeşim. en nefret ettiğim kişide leyla. nasıl bir hırs, nasıl bir nefret kardeşe. devamlı kıskançlık. allah böyle içi kötü insanlardan korusun bizi.

ne olursa olsun tahsinin yaptığı çok ayıp nasıl öyle davranır misafir gelmiş evine eşinin babası fikret onun yüzüne karşı resmen laflar söylemesine rağmen saygılı davranıyor üç çocuğuna bakıyor evlendiklerinde ev ne haldeydi şimdi fikret zevkine göre döşedikçe güzelleştirdi böyle yapmamalıydı tahsin hiç yakıştıramadım hele fikret pencereden baktıya babasını valiziyle görünce çok üzüldüm ali rıza bey kahvaltı bile yapmadan gitti huzuru bozulmasın kızının diye

X