- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 31
Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaçkafamçokkarıştı
Oğuz pirinci çuvalla almış herhalde :roflol:
ay hiç güleceğim yoktu sen çokyaşa emikaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaçkafamçokkarıştı
Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaç :bbo:
Nehir Hanım bi güzel lafları sıraladı Necla'ya ohh şakkıdı
Ferhunde'de ne gıcık yaaa illa bi çomak sokucakklava:
ay hiç güleceğim yoktu sen çokyaşa emikaydirigubbakcemile3
çok güldüm :roflol: bravo
dikkat etmemişim hiç, çinliler bile böyle bi mönü hazırlamıyolardır heralde kendilerine :roflol:
yalnız varya nehir gibi komşusu olsa insanın başka dosta gerek kalmaz dos başına bayılıyorum o kadın sadakatine.:teselli:
çok iyi dost diyeceğim yokta oğuz nehir hanımın kızı yüzünden girdi aile içine o tanıştırdı kızları oğuzla telefon numarasını verdi necla aramıştı galiba oğuzu CADIARZU
Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaç :bbo:
ya yurtdisinda olanlar:
Sizdede avrupa kanallari varsa reklamlardan benim kadar bikmissinizdir eminim
Dün reklarm arasinda mercimekli køfte yaptim valla, tek kalan malzemeyi køfteler haline getirmekti.
yani kisir yapsaydim onun yerine, reklam arasinda kisirimi halletmis olcaktim, yok böyle bisey ya, sinir oluyorum avrupa reklamlarina. reklamlardan önce ne oldu hatirlayamiyorum iki ayri bölüm gibi nerdeyse.
ben en iyisi eskisi gibi carsamba izlemiyim sonra netden izliyim =).
Necla cok dislaniyor artik gercektende, acidim valla =)