Yaprak Dökümü - Kanal D

yahu bu diziler beni gerim gerim geriyo sinir krizleri geciriyo ya izlemiycem diyorum merakdan izliyorum
yine sinir oldum sisdim
ne o mithat ferhunde iliskisi
leyla anne iliskisi
nejla cem iliskisi
hayriye ayri zaten vir vir vir vir
cemin annesinin tavri gicik etti zaten igneleye igneleye bir etti benide gerdi :kızgın:
tahsinin biriktirip sanki adami beklemis gibi birbir saymasi iyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oldum yine haftaya daha kotu feci bolum bu sene bitiyomuki bilen varmi ?

Ben neclayı sevıyorum.leyladan nefret edıyorum hortlak yÜzlÜ ne olcekk.
Üffffffffffff artık kabak tadı verdı bıtsede gıtsek modunda ızlıyom ferhunde gıbı yılanıda hayatımda gÖrmedımm ıŞı gÜcÜ yalan,ÜÇkaĞıt,arkadan vurma,ıhanettttttt

yok kızlar seneyede devam edecek bitmicekkkkkk :)))) daha çoookk kriz var yani sırada girmemizi bekleyenn :)))))))))))

yahu bu diziler beni gerim gerim geriyo sinir krizleri geciriyo ya izlemiycem diyorum merakdan izliyorum
yine sinir oldum sisdim
ne o mithat ferhunde iliskisi
leyla anne iliskisi
nejla cem iliskisi
hayriye ayri zaten vir vir vir vir
cemin annesinin tavri gicik etti zaten igneleye igneleye bir etti benide gerdi :kızgın:
tahsinin biriktirip sanki adami beklemis gibi birbir saymasi iyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oldum yine haftaya daha kotu feci bolum bu sene bitiyomuki bilen varmi ?

canım AYNEN BENDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.:1closedeyes:ama kesin belli bişi diyen yok kanımca final yaklaştı :uhm:çünkü kitabın sonuna doğru böyleydiii.:uhm:
bende neclanın ve fikretin kaynanalarına gıcıkkkkkk oluyorum:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

ben yaprak dökümü resmi web sitesine üyeyim orda bile yok final ocakta olacagıı.hımm sen nerden duydun kıss eski behçi arzum:asigim::1hug:

ben duyarım:jeyyar::jeyyar:
haberde görmüştüm mynettemiydi neydi hatırlıyamadım:sm_confused:
ocakta final yapılacakmış

orasını yazmamışlar ama sanırım sezon finali olcak haziranda eylülde başlıcak ocakta bitcek hazirana kadar sürmicek

öff bu babanın cektikleri nedr yaa garibim bi mutlu olamadı senağlama
hiç sorma ya bende acıyorum adamcağıza ya senağlama

tahsine yakışmadı 40 yılın başı gelmiş adam ayıp etti.senağlama
yani orada ayıp etti ama adam içkili idi

ben çok acıyor ve üzülüyorum çok dogrucu bi adam çocuklarından yemedigi darbe kalmadı..
fikrete suç bulmayın haklıydı o tepkisinde.tahsinin annesi neler yapıyo sesi çıkmıyo.delikafadulden
bi fikret acıyor babasına
babası giderken gözyaşlarıyla baba benide götür demesi bağrımı yaktı ah senağlama
fikret benim a.s bende fikret :roflol:

evet ya kadın neler yapmakta ya yine sabırlıymış fikret aynı ben gibi :roflol:

cevriye iyi kadın severim ..:nazar:
senin kaynanan yok galiba :roflol:

Son düzenleme:
kızlar baba rolundekı halıl ergun dedı yogun ıstke va rdıye ocaga alındı fınal normalde mayıstı yarı yıl daha uzatıldı

niye uzatıyolarki tadında kalsın bence sonuçta son aynı son oalacak yani iyice diziden soğutcaklar insanları

Hayriye hanımın Leylaya yapacağı yemeklere bakın; dolma-ekşili köfte-pilav-sütlaç :bbo:

Oğuz pirinci çuvalla almış herhalde :roflol:

X