sonunu merak ediyoruz o yüzden izlemek istiyoruz reklam arası bir avrupa yakasına bakıyorum bir yaprak dökümüne hafta sonuda tamamını izliyorum ah çınar ah ilk bölümlerde yemyeşildin çürüttüler seni asırlık çınarıya ben bu diziyi hala neden izliyorum..
baydı baydı diyorum hala vazgeçemiyorum alışkanlıkmı yaptı acep..kaydirigubbakcemile3
slm kizlar. cevireyi oldurcem ben .dizinin o bolumune gelince fittiriyorum kadini dovesim geliyo.o senin evladinsa oda onun evladi dimi.ay ne sinir leylayada gicik olmaya basladim sacma sapan isler yapiyor.oguzun bi plani var ama yakinda cikar kokusu ortaya.
Neclanın kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi Leyleya laf söylemesine uyuz oluyorum
kendisi farklı bişey yaptı sanki
Fikret tepkisinde çok haklıydı ama küçücük evde babasının duyacağını düşünmeliydi hergün herşeyi yut yut ses çıkarma baban geldiği gün bağıra bağıra kavge et yapmamalıydı babasının duyacağını tahmin etmeliydii:1no2:
neden öyle düşünüyorsun? fikret cevriyeye azmı katlandı ?
katlanmayada devam ediyor.senağlama
alirıza bey götürmez yuvası dağolsın istemez.mithat karanın kaşınıyo kafası ferhunde kaşıcak merak etmeyin:roflol:gerizekalı mithat karada karı gibi nasıl şevketle sedefe çıkçık çekti aptal kro yesin boynuzu görsün kötükedihüso
çok haklısın ama fikret bu babasına asla laf söyletmez.tutamadı kendini.
cadı kaçar iyi paylaşımlar iyi geceler hihoyyyt
Zaten 'beni de götür babaa' demesi çok etkileyiciydi finalde yazık yaaa..senağlamafıkret beni de gotur baba dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Zaten 'beni de götür babaa' demesi çok etkileyiciydi finalde yazık yaaa..senağlama
alirıza bey götürmez yuvası dağolsın istemez.mithat karanın kaşınıyo kafası ferhunde kaşıcak merak etmeyin:roflol:gerizekalı mithat karada karı gibi nasıl şevketle sedefe çıkçık çekti aptal kro yesin boynuzu görsün kötükedihüso
Zaten 'beni de götür babaa' demesi çok etkileyiciydi finalde yazık yaaa..senağlama
Fragmanda ayrılacak gibi değiller,dans etmeler falan ama,bu son durumu nasıl toparlayacaklar merak ettim doğrusu..ayrılcak mı acaba tahsındennnnnn:uhm: