Yaprak Dökümü - Kanal D

ya ben bu diziyi hala neden izliyorum..

baydı baydı diyorum hala vazgeçemiyorum alışkanlıkmı yaptı acep..kaydirigubbakcemile3
sonunu merak ediyoruz o yüzden izlemek istiyoruz reklam arası bir avrupa yakasına bakıyorum bir yaprak dökümüne hafta sonuda tamamını izliyorum ah çınar ah ilk bölümlerde yemyeşildin çürüttüler seni asırlık çınarı

alirıza bey götürmez yuvası dağolsın istemez.mithat karanın kaşınıyo kafası ferhunde kaşıcak merak etmeyin:roflol:gerizekalı mithat karada karı gibi nasıl şevketle sedefe çıkçık çekti aptal kro yesin boynuzu görsün kötükedihüso

slm kizlar. cevireyi oldurcem ben .dizinin o bolumune gelince fittiriyorum kadini dovesim geliyo.o senin evladinsa oda onun evladi dimi.ay ne sinir leylayada gicik olmaya basladim sacma sapan isler yapiyor.oguzun bi plani var ama yakinda cikar kokusu ortaya.

bana da oyle gelıyo canım oguzun bı dusundugu vARDIR kesın cıkar kokusu kısa sure sonra:1closedeyes:

Neclanın kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi Leyleya laf söylemesine uyuz oluyorum
kendisi farklı bişey yaptı sanki:nazar:
Fikret tepkisinde çok haklıydı ama küçücük evde babasının duyacağını düşünmeliydi hergün herşeyi yut yut ses çıkarma baban geldiği gün bağıra bağıra kavge et yapmamalıydı babasının duyacağını tahmin etmeliydii:1no2:

yalnız varya nehir gibi komşusu olsa insanın başka dosta gerek kalmaz dos başına bayılıyorum o kadın sadakatine.:teselli:

Neclanın kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi Leyleya laf söylemesine uyuz oluyorum
kendisi farklı bişey yaptı sanki:nazar:
Fikret tepkisinde çok haklıydı ama küçücük evde babasının duyacağını düşünmeliydi hergün herşeyi yut yut ses çıkarma baban geldiği gün bağıra bağıra kavge et yapmamalıydı babasının duyacağını tahmin etmeliydii:1no2:

çok haklısın ama fikret bu babasına asla laf söyletmez.tutamadı kendini.

neden öyle düşünüyorsun? fikret cevriyeye azmı katlandı ?

katlanmayada devam ediyor.senağlama

cevriye cahil fikrette samimiyetsiz ewet katlanabilir herseye ama cokta taktigi yok..
gidecek yeri olsa hemende gidecek demekkii:1closedeyes: hemde babasinin alinacagini bilerek sesli bagirip cagirmasi gereksizdi kocasida ickiliydi zaten..senağlama
bir dahaki bolumu iple cekiyorum..kaydirigubbakcemile3
necla gacisii hirsindan patliyor sevmedigi adamla parasi icin birlikte sevdigi adamsa leylayla..kendi gunahlarinin sucunu leylaya yukluyor sinirrrsenağlama

alirıza bey götürmez yuvası dağolsın istemez.mithat karanın kaşınıyo kafası ferhunde kaşıcak merak etmeyin:roflol:gerizekalı mithat karada karı gibi nasıl şevketle sedefe çıkçık çekti aptal kro yesin boynuzu görsün kötükedihüso

ali riza hep cocuklarini dusunuyo .fikretede uzuluyo ama bisey yapmiyo.mitata mustaktir beter olsun. firetin yerinde olsam bosanirdim bu geceden sonra..benim ailem daha onemli.kocasi bile neler yapti yazik ya.... senağlama

Sanırım bidahaki bölümde herkes barısıyo-tatlicadiarzu-
Fikret'te hamilemi acaba ?:1shok:
Leyla'da ne kadar güçlü Nejla'nın karşısındaşakkıdı

alkisalkisalkis çok güzel yazmışsın.güldürdün beni.alkisalkisalkis

X