Yaprak Dökümü - Kanal D

ya ben bu diziyi hala neden izliyorum..

baydı baydı diyorum hala vazgeçemiyorum alışkanlıkmı yaptı acep..kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaa su cevrıye mıdır nedır uyuzzz oluyom kadınaaa elıme verseler bogarım bı kasık suda valla=)))

ya ben bu diziyi hala neden izliyorum..

baydı baydı diyorum hala vazgeçemiyorum alışkanlıkmı yaptı acep..kaydirigubbakcemile3
Al benden de o kadar valla..kaydirigubbakcemile3Sıktı artık diyorum,avrupa yakasını izlerim daha iyi diyorum ama,yine dayanamıyorum izliyorum yaa..Birde üstüne içim kararıyor üzülmekten..

uzun süredir böyle üzmemişti beni yaprak dökümü baydı derken manyak vurdu salya sümük kahroldum ya alirıza beye fikrete kahroldum.tahsinden hiç beklemezdim ya bu davranışı hele o cadı anası nasıl daldı odaya gargamel kılıklı yolacan o karıyı ha yazık çok üzüldüm.allah düşmanıma bile yaşatmasın bu durumu.(((

Al benden de o kadar valla..kaydirigubbakcemile3Sıktı artık diyorum,avrupa yakasını izlerim daha iyi diyorum ama,yine dayanamıyorum izliyorum yaa..Birde üstüne içim kararıyor üzülmekten..

izleyip agladıgım yanıma kar kalıyo..

hiç dayanamam annenin babanın üzülmesine.cevriyeyi öldürse yeriydi fikret..alkisalkisalkis

aynenn her carsambayı ıple ceker oldum aglamak ıcn

aynen canım ya o odaya dalışına gıcık oldum ıyıce valla karı koca tartısıyo olabılır ustelıkde yatak odasında senın ne ısın var ayıptırr yaaaa yanlız gargamel kılıklı lafına koptum dızıyı ızlerken sınırlendım ama senın lafı okuyunca sınır mınır kalmadı vallaaaaa:roflol:

kızlar ferhundenın annesi sakınnn ferhundenın yenı damat adayına asık olmasınn:)

çok güzel "yaprak dökümü" adına uygun bir bölümdü.

ali,rıza beyin durumu çok etkileyiciydi.

kim ne derse desin dizi kendini izlettiriyor.

necla,ile cem de gidişat iyi değil.

ferhunde,nin tuzağı yine boş kalmadı.

mithat taki surat neydi öyle?

ali rıza beyin fikret,lere gidişi de

sırf romana sadık kalınmak amacıyla senaryoya konmuş...

cevriyem nasildaaaa odaya daldii cesur kadin cahil cesaretliikaydirigubbakcemile3 fikrette kocasi icince masalara vuracagina kaldiracakti yerinden odaya goturcekti..ayrica adam zaten ickili babasi o evdeyken bagirip cagirmasi huzur bozucu herkes icinn:ecrin_bebek: uyuz sey burnundan da kil aldirmaz cevriyeye kizdi hirsini cikartacak bahanede buldu vur abaliyaaasenağlama

Fikret Cevriye denen o cadının herşeyine katlansın,Ali Rıza amca geldiği gün burnundan gelsin revamı.Fikret tepkisinde çok haklıydı,az bile yaptı.Cevriye yine aynı ukalalık terbiyesizlik,odalarına pat diye dalmalar..Ben Fikret'in yerinde olsam giderdim babamla,o kadınla birdaha aynı evi asla paylaşmazdım..:dilcikar:

neden öyle düşünüyorsun? fikret cevriyeye azmı katlandı ?

katlanmayada devam ediyor.senağlama

yürü be sessizfırtınaaaa:dance::dance:

slm kizlar. cevireyi oldurcem ben .dizinin o bolumune gelince fittiriyorum kadini dovesim geliyo.o senin evladinsa oda onun evladi dimi.ay ne sinir leylayada gicik olmaya basladim sacma sapan isler yapiyor.oguzun bi plani var ama yakinda cikar kokusu ortaya.

Dizi gerçekten izlettiriyor katılıyorum..Necla tamam görgüsüz,sonradan görme,annesinin Leyla'nın yanına gitmesine kızmaya bir gram hakkı yok.Nehir hanım çok güzel ağzının payını verdi ama anlayan kim,bencillik hat safhada.Leyla ve necla sadece kendilerini düşünüyorlar,anne babaları üzülmüş umurlarında değil..Ama Cem'de Necla'ya az yalvarmadı hani,Necla biz artık yapamayız dediği halde kızın yakasını bırakmadı.E bu durumda karısına son zamanlardaki davranışları hiç hoş değil,kendi kabul etti kendi katlanacak yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…