• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Yapmazsan haram olsun”

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Erdoğan’ı şoke eden söz: “Yapmazsan haram olsun”

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Malatya’da tatsız bir olay yaşadı. Havalimanı’ndan şehir merkezine giderken yolda çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir çocuğun kendisine uzattığı elmanın ardından, “Bu yolu yapmazsan haram olsun” demesi üzerine şok oldu.

Erdoğan’ın otobüsü Aksaray Köyü yakınlarında sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar tarafından kesildi. Bu sırada bir çocuk ön kapıya yaklaşarak, “Bu elma sizin için” dedi. Erdoğan da, “Bu da senin için” diyerek elindeki oyuncağı çocuğa uzattı. Çocuk bu arada Erdoğan’a, “Tayyip Amca yalnız yolumuzu yapın. Yapmazsanız haram olsun” dedi. Bu söz üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Erdoğan çocuğa, “Bu yolu mu? Ama bu çok ağır oldu. Bu yolu kim yaptı? Hiç teşekkür etmiyorsun bak. Burası için diyorsun ki haram olsun. Beni üzdün” yanıtını verdi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Malatya’da tatsız bir olay yaşadı. Havalimanı’ndan şehir merkezine giderken yolda çocuklara oyuncak dağıtan Erdoğan, bir çocuğun kendisine uzattığı elmanın ardından, “Bu yolu yapmazsan haram olsun” demesi üzerine şok oldu.

Erdoğan’ın otobüsü Aksaray Köyü yakınlarında sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar tarafından kesildi. Bu sırada bir çocuk ön kapıya yaklaşarak, “Bu elma sizin için” dedi. Erdoğan da, “Bu da senin için” diyerek elindeki oyuncağı çocuğa uzattı. Çocuk bu arada Erdoğan’a, “Tayyip Amca yalnız yolumuzu yapın. Yapmazsanız haram olsun” dedi. Bu söz üzerine kısa bir şaşkınlık yaşayan Erdoğan çocuğa, “Bu yolu mu? Ama bu çok ağır oldu. Bu yolu kim yaptı? Hiç teşekkür etmiyorsun bak. Burası için diyorsun ki haram olsun. Beni üzdün” yanıtını verdi.

Bence cocukları her ne olursa olsun bü tür şeyler alet etmek hoş değil.

Erdoğan tepki gösterince çocukta şaşırdı, ne diyeceğini bilemedi. bende çocuk adına üzüldüm doğrusu.

Tabiki şaşırır onca insanın içinde ne demek haram olsun.

çocuk orda belkide bir başbakan tarafından kucaklanmak isterdi.

adı üzerinde ya bir cocuk koca başbakan ile böyle bişey yaşaması hoşmu :(

çocuk ne görüyorsa onu söylemiş buyuklerının dıle getıremediğini söylemiş

valla büyükler cevabını sandıkta verecek böyle helal olsunnnnnn

yürü beeee haramm olsun tüüüü olmuo kuzum işte.

o adamın yaptığı kadar yolu kim yaptı bu ilkede eskiden biz derede boğulcaz diye korkradık

:9::9::9::9::9:

bana da şnunu hatırlattı bu yaşanan..koskoca başbakan bir işçiye ananı da al git derse işte bir gün küçücük bir çocuk da çıkar olmadık şekilde haram olsun der.üslup kötü ama biri çocuk biri yetişkin bi insan aradaki fark bu.

çocuklar ayna gibi,büyüklerden ne görürlerse onu yansıtırlar.

bana da şnunu hatırlattı bu yaşanan..koskoca başbakan bir işçiye ananı da al git derse işte bir gün küçücük bir çocuk da çıkar olmadık şekilde haram olsun der.üslup kötü ama biri çocuk biri yetişkin bi insan aradaki fark bu.

çocuklar ayna gibi,büyüklerden ne görürlerse onu yansıtırlar.

Valla kadişim ben haklı kimse onun tarafındayım...

tek üzüntüm cocukların bu işlere alet edilmemesi..

hepsi bu..
onlar bizim aydınlık geleceğimiz.

çocuğa akıl vermeye kalkmış, teşekkür etmiyorsun diye, yaparız yavrum de geç, büyüklüğüne yakışır davran, küçücük çocuğa siyaset yapacağına

valla büyükler cevabını sandıkta verecek böyle helal olsunnnnnn

yürü beeee haramm olsun tüüüü olmuo kuzum işte.

o adamın yaptığı kadar yolu kim yaptı bu ilkede eskiden biz derede boğulcaz diye korkradık

:9::9::9::9::9:

doğru canım deprem vergisiyle bıle yol yaptı adam kaldırımlardan bıle para alıyor yakında odalardanda yol geçirip para kesmeye başlar bunlar daha ıyı gunlerımız :1::1:

çocugu bılmem ama ona o elmaları verıp o lafı soyleten yandı bitti kül oldu :27::27: çocugu dıkkatle dınlersenız

hızlı hızlı soyledı hangı lafın ezberden hangısının normalden soylendını ayırdetmek zor değil
:52::52::52:

ablacım alıntı yapamıyorum nedense..çocukları kim neye alet etmiyor ki zaten..orası ayrı.o konuda çok doğrusun..

ama bunu diyen bir çocuk,sadece..

ne olursa olsun çocuklarımıza iyi örnek olalım,karşıdaki ne kadar kötü lanet biri olsada saygıyı yitirmesinler.saygısızlığa tahammülüm yok.çocuk kaç yaşında bilmiyorum ama planlanmış olabilir.bu arada onu kendi silahıyla vurmuş.din istismarı...ne ekerse onu biçecek rte...

ablacım alıntı yapamıyorum nedense..çocukları kim neye alet etmiyor ki zaten..orası ayrı.o konuda çok doğrusun..

tabiki kuzummm tabiki...o cocuğun bence orda olması bile yanlış

:26::26::26::26::26:

nasreddin hocaya döndüm, sende haklısın, sende haklısın, herkesi beğendm:1:

oyke kuzum öyleeee :(

çocugu bılmem ama ona o elmaları verıp o lafı soyleten yandı bitti kül oldu :27::27: çocugu dıkkatle dınlersenız

hızlı hızlı soyledı hangı lafın ezberden hangısının normalden soylendını ayırdetmek zor değil
:52::52::52:

yaaa işte bende buna kızıyorum ne gerek var.

madem yapmadı yolunu verme oy kardeşim.

ne gerek var o cocugun psikolojısı ile oynuyorsun

cocuk kim bilir ne kadar etkilendi ya (

Back