• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapmaya yeni başladığım takılar....:)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar, senelerdir hep takı yapmak ve bunu hobi haline getirmek istedim...ama bi türlü nasip olmadı, kursa falanda gitmedim sadece internetten bakarak ve birazda hayalgücümle yaptığım bir kaç takıyı eklemek istedim..umarım beğenirsiniz...acemi birine göre pek fena sayılmaz sanırım :34: bu arada kızlar tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim...fikir verirseniz mesela şunu şöyle yap şöyle değiştir şunu ekle çıkar vs gibi,..

$Fotoğraf0413.jpg $Fotoğraf0414.jpg $Fotoğraf0415.jpg $Fotoğraf0416.jpg $Fotoğraf0417.jpg $Fotoğraf0418.jpg $Fotoğraf0412.jpg

en zor yaptığım kum boncuklu örgü kolye ve bileklik...çok zaman alıcı ve yapılışı zor...

kırmızıya benzeyen tek küpeleri de hakiki akik taşından yaptım...takım yapıcam onun bilekliğini yüzüğünü ve kolyesini de yapıcam inşallah eklerim buraya...
bundan sonra sürekli yeni yaptıklarımı paylaşıcam...

Son düzenleme:
çok güzel olmuşlar hemşom :)
inci takımla siyah dikdirtgen taşlı takım çok hoş olmuş ..güle güle kullan :))

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim...:) o diktörtgen taşlıyı kim gördüyse çok beğendi...:) aslında en basit onu yaptım ama demekki sade olanlar daha beğeniliyor...:)

Bende istiyorum bana ne bana ne :12:

Ellerine sağlık gazelim , ne ara birde bunlarla uğraşıyorsun sen ?

Bende istiyorum bana ne bana ne :12:

Ellerine sağlık gazelim , ne ara birde bunlarla uğraşıyorsun sen ?

ayıpsın ahretim hepsi senin olsun, iste yeterki...:)
boş kaldıkça bazen alıyorum elime, :) bu aralar pek boş kalamıyorum ama :9::9:
şu aralar ebruya merak sardım, üç beş yaptım eklerim resimlerini :) çok zevkli yapması :) bazen rezalet derecede kötü olabiliyor ama önemli olan uğraşmak dimi :9: :32:

Vay bizim gazel de buralardaymış :1:
Ben de takı yapıyorum, yeni başlamaya göre harika şeyler yapmışsın.
O kum boncuklu olanı nasıl yaptın yaa ben yapamıyorum öyle şeyler :27:
Kursa gittin mi?

Vay bizim gazel de buralardaymış :1:
Ben de takı yapıyorum, yeni başlamaya göre harika şeyler yapmışsın.
O kum boncuklu olanı nasıl yaptın yaa ben yapamıyorum öyle şeyler :27:
Kursa gittin mi?

sağol poplcum :16:
konuyu açalı epey oldu o sıralar çok yapıyordum ama şu sıralar derslerle uğraşınca pek ilgilenemedim..
o kum boncukluyu bi arkadaşımdan öğrendim...göründüğü gibi çok basit..
tek zor olan yanı boncukları dizmem..epey zaman alıyor...
şimdi kum boncukları 4 sıra misinaya diziyorsun...ben iki sırasını normal yuvarlak kum boncukla dizdim, diğer 2 sırasını da kesik kum boncukla dizdim...
uzun şekilde dizilecek bir metreye yakın olacak....
sonra dört dizinin uç kısımlarından klipsi takacaksın..sonra misinaları iki eline alackasın ikisi bir elinde, ikisi de diğer elinde...
sonra aynı ip bağlar gibi bir tane düğüm atacaksın, sırayla bağlayarak gideceksin....hepsi bu kadar...
yalnız püf noktası şu, düğümleri alttan alacaksın, üstten değil,..
birde düğümün birini sağ elindeki diziyle attıysan, ikinci düğümü sol elindeki diziyle atacaksın..
çok basit eline alınca daha çok anlarsın..burdan okuyunca karmaşık görünebilir..

Back