Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Yapışkanlı silikon sütyeni kullanan var mı?

sabahlarxixn_sultanxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
15
0
43
hani televizyonda reklamları çıkan bir sütyen var. askısız bantsız kendiliğinden yapışkanlı. dekolte ve askılı kıyafet altına giymek için alıcam ama karar veremiyorum. ya sarkık gösterirse. yıkama talimatlarına uyulursa 150 defadan fazla kullanılyormuş. aranızda ben kullandım memnun kaldım diyen var mı kızlar. alsam mı almasam mı kararsızım :uhm:

hani televizyonda reklamları çıkan bir sütyen var. askısız bantsız kendiliğinden yapışkanlı. dekolte ve askılı kıyafet altına giymek için alıcam ama karar veremiyorum. ya sarkık gösterirse. yıkama talimatlarına uyulursa 150 defadan fazla kullanılyormuş. aranızda ben kullandım memnun kaldım diyen var mı kızlar. alsam mı almasam mı kararsızım :uhm:

benim arkadaşım almıştı gece dans ediyor barda terleyinde düşer dedi oradaki satış elemanı yani 2 3 saat dayanılıyormuş yıkmasını bilmiyorum alıcağınız yere sorularınızı sorarsınızfisfisfis

ben onu 4 yıl önce almıştım hiç kullanışlı bişi değil bir kere yapışsada terledinmi düşüyor,bi de ortasındaki tutucular 3 kere kullandıktan sonra koptu anlamdım yani o zaman 50 liraya almıştım ve çöpe atmıştım parana yazık derim kullanan biri olarak.bi şey daha var ağır biraz o silikonlar göğüsügüzel göstereceğine aşağı çekip basık gösteriyor

Valla benimde var,
terlemedigimden düsmedi, ama sonucda basik gösteriyor hos durmuyor yani,
güzelim dekolte oluyor nane...
bence bantlarla göüsler yapitirmak daha iyi bir fikir.

arkadaşım mezuniyetde kullandı o kadar terlemeye falan dayandı ama düzgün durmadı bence ve sanki içimde birşey yok gibi hiç rahat edemedim dedi

bende kullaniyorum ama sutyenin icine takiyorum oyle yaptigim icin dusup dusmedigini bilmem ama iyide yapiyomusum okudugum kadari ile....boyle yapin derim daha guvenli...