Yapışkanlı Folyoyla Mutfak Yenileme

kendikabugunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
279
12
Merhaba arkadaşalr,burada yapışkanlı folyoyla yenilenen bir sürü mutfak gördüm sonunda bende aynı şeyi yapmaya karar verdim ama sorunlarım ve sorularım var.Mesela ben dc-fix diye bir marka varmış ondan almak istiyorum,ama hiçbir yerde bulamadım olduğum yerde bir sürü yere baktım,kendim önce görüp dokusunu falan ona göre almak istiyorum bu yüzden internetten almak istemiyorum hiç görmeden.Bir de kullanan arkadaşlar memnunmmu,bu mutfağa uygulanacak sonuçta buhar yağ silmek vs rengi dokusu bozulurmu temizlik gördükçe yada yapışkanları atarmı zamanla?Birde tezgah arasınada uygulamayı düşünüyorum sudan etkilenirmi,ne kadar korusamda sonuçta mutfak burası.Uygulayan kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm.

canım ben tezgah ve dolap arasını folyo ile kapladım..hemde öyle pahalı bişey değildi...tekzenden almıştım..hiç hesap kitap yapmadan direk alıp yapıştırdım..
bir seneyi geçti belkide 2 yıl olacak...hala sapasağlam..üstelik ben lojmandayım ve evim rutubetli olmasına rağmen..çok rahat ettim..
kiracı olanlara, tayinci olanlara çok tavsiye ederim...
hiç buhardan etkilenme vs olmadı..internetten sipariş et canım bulamadıysan..dokusuna falan bakmam lazım demişsin ama dokuları hep aynı zaten...
benden gören arkadaşım mutfak dolaplarını kapladı çok memnun kaldı...
bende hala yapacak yerler var ama fırsatım yok
mesela banyo girişinde lavabo var bizim, yerdeki fayanslar çok eskidi..orayıda kaplamak istiyorum...
folyo bir mucize gibi..dene mutlaka...yaparken hava kabarcığı bırakmamaya çalış...