Meraba hanımlar..
Yapıştırma folyo ile kaplanmış şahane mutfak dolapları gördüm..Benimde evim kira ve ev sahibimle mutfak dolapları yüzünden papazım,değiştirmiyo :umursamaz:
Bende folyo ile kaplamayı düşündüm amma velakinn dolaplar eski tip oymalı kabartmalı ahşap:sinifsinif: Acaba olurmu,yapılırmı? yapanlar varmı.Cvplar için şimdiden teşekkürler :kedi:
yahu bu siteye bayılıyorum :)) allahım kızlar valla zekanıza hayranım yaa neler ögreniyoruz burda :)) benim dolaplarda oymalı napsam diye düsünüp duruyodum bu macunu denemem lazım :))) saol arkadasım :))
yahu bu siteye bayılıyorum :)) allahım kızlar valla zekanıza hayranım yaa neler ögreniyoruz burda :)) benim dolaplarda oymalı napsam diye düsünüp duruyodum bu macunu denemem lazım :))) saol arkadasım :))
Yada o zor gelirse oyu ksımlar şerit şeklinde ise bir kaç kat koli bandıyla oyukların üzerinden geçip daha sonra kaplama yapabilirsin... Ama cam macunu kadar sağlıklı olmaz.. Çatal bıçak çarptığında yırtılma delinme riski olabilir... Ama üst dolaplarda bu şekilde daha kolaya kaçabilirsin...