YAPIŞKAN FOLYO KULLANIP MEMNUN KALIP KALMAYANLAR

mutluolmakicin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
32
12
31
Memnun kalmayip foto ne hale geldigini foto atabilecek olan yada anlatacak olan var mi herkes mi memnunum der cunku ben fayanslarimi tel ile ovmadan o parlakligi gormeden rahat edemeyenlerdenim.Birde fotograflarda cok guzel duruyor ama fayans olmadigininher mutfakta is yaptigimda gorunce rahatsiz olup sökerim diye önyargilarim var.Dolap ve fayanslarim krem sutlu kahve gonunda ve yeni bina ama dolaplarim lake oldugu icin seviyorum birkere silince cok guzel parliolar ocagin oldugu yerdeki dolabim yaglandikca rahatca telle ovalayip cikartabiliyorum bana gore folyo yerini tutamaz fayans ve cilali tahtanin beni gorusumden vazgecirip folyo riskine atmak isteyen yada haklisin diyenleri yoruma bekliyorum.

Folyo ile boyle bir temizlik stilinin hayalini bile kurmayin derim. Tel ile ovmak felan imkansiz zaten hatta bazi desenli folyolarda bulasik sungerinin sert yerini bile azicik surseniz desen siliniyor. Evimde folyo kullaniyorum amabasit ufak tefek yerlerde. Annemin banyosu komple folyo kapli hatta forumda resimleri bile vardir. Herhangi bir sorun yasamadi o ancak banyoda yag sorunu olmadigi icin oyle telli felan temizlige girmiyor tabiki.

X