yapışıklık

ala71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
121
44
Selamlar olsun herkese. Benim gibi geçirdiği iltihap sonrasi yumurtalığı rahmine yapışmış olan var mı

merhaba, aynı şey benim de başıma geldi spor yaparken üşütmelerim ciddi bir gribe döndü o sırada yumurtalıklarımda da enfeksiyon oldu sonra gecti ama yapışıklık oluşmuş. bu bende kist de yapıyor yani yumurtamın çatlamasını engelliyor sizin de o sekilde oldu mu?

FridaB
bende kist yapmadı yumurtlama normaldi ama rahmin arkasında sol yumurtalığım şu an hamileyim hala öyle ama hamilelikte rahim büyüdükçe normale dönecek dedi doktorum şu anlık bir sıkıntı çıkarmıyor. Siz evli misiniz

evliyim fakat henüz cocuk düşünmüyorum yaşım 24. bana da doktorum tedavisi yok hamile kaldığında rahim büyüdükçe yağışıklık geçecek oradan ayrılacak dedi. benim tek korkum hamile kalamamak zaten insallah siz de sağlıklı bir sekilde yavrunuzu kucagınıza alırsınız. internette arastırmıstım düşük riski yüksek oluyor falan diye gormültüm o yuzden korktum. doktorum baan bir de yapışıklık olan yumurtalığınla hamile kalman zor olsa da saglam yumurtalıgınla kalırsın demişti.

Çok teşekkür ederim. Ben çocuk düşündüğümde doktora gitmiştim yapışık olan yumurtalıkta bir yumurta olduğunu söylemişti o gün ultrasonda bakıp, bana da aynısını söylemişti bu yumurtalıkta hamile kalman çok zor spermin tüplere ilerlemesi ve yumurtaya ulaşması çok zor, diğer yumurtalıkla hamile kalabilirsin demişti ama ben o ay hamile kaldım. Yani yapışıklık olan yumurtalığın ürettiği yumurtayla. İnşallah siz de istediğiniz zaman hamile kalabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…