Kızlar merhaba. 2022 yılı agustos ayında kapalı miyom ameliyatı oldum. Miyom ameliyatından önce bir gebelik geçirdim, düşük oldu. Ameliyattan sonra adet kanamam azaldı. Yani önceden 6 gün sürerdi 4.günden sonra azalırdı. Şuan 3 gün kadar sürüyor. Miyom adet kanamasının fazla olmasına neden oluyor ancak azalması normal mi? Nisan ayında rahim filmi cektirdim, tüpler açık yapışıklık yok denildi. Rahim filmiyle rahimde yapışıklık olup olmadığı da anlaşılır mı? Yapışıklık olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yoksa sadece histereskopiyle mi anlaşıl
Kızlar merhaba. 2022 yılı agustos ayında kapalı miyom ameliyatı oldum. Miyom ameliyatından önce bir gebelik geçirdim, düşük oldu. Ameliyattan sonra adet kanamam azaldı. Yani önceden 6 gün sürerdi 4.günden sonra azalırdı. Şuan 3 gün kadar sürüyor. Miyom adet kanamasının fazla olmasına neden oluyor ancak azalması normal mi? Nisan ayında rahim filmi cektirdim, tüpler açık yapışıklık yok denildi. Rahim filmiyle rahimde yapışıklık olup olmadığı da anlaşılır mı? Yapışıklık olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Yoksa sadece histereskopiyle mi anlaşılır
rahim filminde yapışıklıklar görülüyor. Ayrıca Dr ultrason ile de yapışıklığı görebiliyor.histereskopi daha farklı tetkikler için kullanılır