• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yapışan spiralin çıkarılması - acil!!

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.292
690
373
Kocaeli
Merhabalar,

4,5 yıldır spiral kullanıyorum ve en son 2 ay önce kontrole gittiğimde doktorum hiçbir problem olmadığını ve yerinde olduğunu söylemişti. ancak ben ilerleyen dönemlerde bebek düşündüğüm için ve doktordan çok hoşlanmadığım için başka bir doktora gittim ve spiralimi çıkartmak istedim. Çıkartırken de maalesef spiralin ipi koptu - artık kendi mi kopardı, oksa kopmuşmuydu bilemem. Ve spiralin yapışmış ve kaymış olduğunu da söyledi. Bunun bu şekilde çıkmayacağını, genel anestezi altında bir işlem yaptıklarını, başka türlü lokal de olsa ağrısına dayanamayacağımı belirtti.
Neyse konuyu özetledikten sonra yardımınızı istediğim konu şu ; gerçekten genel anestezi şart mı, ya da böyle bir durum başına gelmiş olan varsa ne yaptı? lokal ile çıkartılırsa canım çok yanar mı? ve sadece regl olunan dönemlerde mi çıkartılır? - yani bu soruda doktor şunu dedi ; regl olmadığın zaman daha çok narkoz yermişim.
lütfen acil yardım!! karar veremiyorum ve korkuyorum :(

hiç boyle bırsey duymamıstım canım gecmıs olsun. bende spıral konusunda kararsız kalmıstım arastırma yapıordum ama vazgectım yaa

benimde ipi içe kaçmıştı bi kaç dr senin gibi dedi .Birgün şansıma iyi bir dr geldi deniycem sen kendini rahat bırak olmazsa bırakıcam dedi ve çıkarttı şans işte inşallah sende iyi bir dr a denk gelirsinn arkadaşım

Back