Kontakt Lens yapışan lens

deci27

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
462
0
slm arkadaşlar,

b&l marka renkli lenslerim var. çıkartırken yapışıyor kenarları birbirine. solüsyonla ovarak açıyorum yırtılmasın diye. elimde kalacak bigün diye korkuyorum :KK1: freshlook kullanmıştım daha önce böle birşey olmamıştı. acaba b&l lenslerde hep oluyor mu?? nasıl engelleyebilirim :44::KK43:

Ben de B&L marka lens kullanıyorum evet yapışıyor başta ben de öyle korkardım ama zamanla elim alıştı artık arada sırada yapışıyor.
Malum soğan zarı kadar incedir kendileri..

aynı sorunu bende yaşadım, yaşıyorum.. ilk haftalarda yapışma olup zamanla geçiyor, bıktırdı beni b&llar, freslooklar rahatlık açısından bi nebze daha iidi ancak al birini vur ötekine her iki markada berbat fikrimce..

aynı sorunu bende yaşadım, yaşıyorum.. ilk haftalarda yapışma olup zamanla geçiyor, bıktırdı beni b&llar, freslooklar rahatlık açısından bi nebze daha iidi ancak al birini vur ötekine her iki markada berbat fikrimce..

rahatlık açısından b&l daha ii aslında. yapışmasa bide daha ii olcak. malum damarlı b&l ama bende pek görünmüyor damarları takınca. renk daha ön planda. şimdilik memnunum da dur bakalım ilerde neler olcak :KK1:

aylık kullanıyorsanız evet freshlookdan daha iiler damarları ilk başta rahatsız etmiyor ancak insanlardan aa lenslerin güzelmiş tepkisini alınca rahatsız ediyorlar, yıllıklarını kullandım göz çapım 8.7 aldıklarımda 8.7 olmasına rağmen gözüme küçük oldular kayma, batma her türlü felaketi yaşadım ancak aylıklarda pek sorun olmadı ancak onlarda rahat değil şimdi soloticalara merak saldım onlarlada mutlu olamazsam şeffaflarıma dönecem..

aylık kullanıyorsanız evet freshlookdan daha iiler damarları ilk başta rahatsız etmiyor ancak insanlardan aa lenslerin güzelmiş tepkisini alınca rahatsız ediyorlar, yıllıklarını kullandım göz çapım 8.7 aldıklarımda 8.7 olmasına rağmen gözüme küçük oldular kayma, batma her türlü felaketi yaşadım ancak aylıklarda pek sorun olmadı ancak onlarda rahat değil şimdi soloticalara merak saldım onlarlada mutlu olamazsam şeffaflarıma dönecem..

yok cnm yıllık benimki. şimdilik memnunum da ilerde renginden sıkılabilirim :KK1:. yıllık düşünmüyordum aslında süpriz olarak geldi bana lensler :KK1: benim göz çapım 8.6 ama ne batma nede kayma oldu. nedenini anlamış değilim. forumda okuduğum kadarıyla b&l batma kayma bir sürü sorun yaratıyor. bende olmadı :44: solotica harika zaten b&l ile karşılaştırılamaz.

yıllıklarım mavi, aylıklarım gri açık tonda bi mavi istedim hep hiç bi markada tutturamadım, B&L lar hem çok rahatsız ediyor hemde doğal değil şimdi solotica topazio düşünüyorum büyük ihtimalde bir aya kadar alırım bakalım onlarla nasıl olucak :/

yıllıklarım mavi, aylıklarım gri açık tonda bi mavi istedim hep hiç bi markada tutturamadım, B&L lar hem çok rahatsız ediyor hemde doğal değil şimdi solotica topazio düşünüyorum büyük ihtimalde bir aya kadar alırım bakalım onlarla nasıl olucak :/

mavi lensler çok belli oluyor yeşil gözle daha ii kaynaşıyor aslında. topazio harika bi renk super duruyor. şiddetle almanı tavsiye ederim. yıllık düşünmediğim için solotica almadım ama almaya karar verirsem kesinlikle topazio alırdım. :21: super duruyor yani

Merhaba,bir süredir soloticayla ilgili forumları takip ediyodum sonunda topazio almaya karar verdim internette bi siteden aldım geçen cumartesi elime geçti gerçekten harika bir renk ama ne yazık ki göz çapıma uygun değilmiş büyük geldi :KK43: 8.7 olması gerekiyomuş ölçüm yaptırmadan sakın almayın kullanamıyorum kaldı canıııım lens :KK58:

Merhaba,bir süredir soloticayla ilgili forumları takip ediyodum sonunda topazio almaya karar verdim internette bi siteden aldım geçen cumartesi elime geçti gerçekten harika bir renk ama ne yazık ki göz çapıma uygun değilmiş büyük geldi :KK43: 8.7 olması gerekiyomuş ölçüm yaptırmadan sakın almayın kullanamıyorum kaldı canıııım lens :KK58:
Evet çap önemli o yüzden bir göz muayenesi şart.:KK59:

bende göz muayenesi yaptırdım öle aldım lenslerimi. şuan b&l lenslerim 8.7 ama benimki 8.6 bi rahatsız duymadım :44: kesin sorun yaşıycam diyodum ama bişey olmadı. keşke kullanabilsem harika bi renk ya. :21::21:

X