- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
-
- Konu Sahibi savrukzeynep
Kim karsi cikmis yapimina!! Ve neden cikmislar??
Karşı çıkan muhalefetti DEMEDİM. Onlar başta olsaydı bu hizmetlerin yapılacağına inanmıyorum dedim. Yazdığım cümleyi tekrar yazmak zorunda bırakacağına, yazdığımı iyi okuPkk yapımına karşı çıkmıştı. Sanırım terör örgütü olduğundan. Terör örgütü terör yapar.
savrukzeynep muhalefetle alakasını nasıl kurabildin? Karşı çıkan muhalefet miydi?
Karşı çıkan muhalefetti DEMEDİM. Onlar başta olsaydı bu hizmetlerin yapılacağına inanmıyorum dedim. Yazdığım cümleyi tekrar yazmak zorunda bırakacağına, yazdığımı iyi oku
Yuksekovaya gittin mi hic o yollari biliyor musun?Ona kalda Tokat Sivas arasida 1.45 dk ama ikisininde havaalani var halka yapilan ne zamandan beri israf olduyüksekova van havalimanına 2,5 bilemedin 3 saatlik yer. Aslında yapımı normal bir ülkede israf anlamına gelir ama o yolun güvenliğini sağlayamıyorlarsa, pkk her dakika yol kesip kimlik falan soruyor sonuçta, insanların direk havayoluyla gitmesi mantıklı. Yüksekovalılar da kaçakçılıktan dolayı para çok:) gibi zaten. Onlarda ailecek günübirlik istanbul'u gezip giderler.
Hıhı, tmmMesajında çözüm sürecinin sonucu olarak gördüğünü yazmışsın. Çözüm süreci akp ve bölge halkı(?) arasında. Hizmet götürmeye çalışan hükümet. Karşı çıkan pkk. Bölge halkının tercihi Hdp.İronik bir durum.
Demek istediğim Chp ve Mhp olayın aktörü bile değil. Muhalefet bunları yapamazdı demen komik olmuş.
Bırak, anlamamakta ısrar edenler anlamasin.Yuksekovaya gittin mi hic o yollari biliyor musun?Ona kalda Tokat Sivas arasida 1.45 dk ama ikisininde havaalani var halka yapilan ne zamandan beri israf oldu
milyon dolarada dinezor diktiler tabiiki yapacaklarBırak, anlamamakta ısrar edenler anlamasin.