mrb hocam.yaklaşık 1,5 aydır kaplama yaptırma çabasındayım.ön dişlerimin tamamı zirkonyum yapılıyor.dün ilk provam yapıldı ve müthiş üzüntü yaşadım çünkü yapılan kaplamalar benim çektirdiğim ana dişlerimden çok az farklıydı.yani aynı büyüklük ve çarpıklık vardı.diş hekimim bunun düzeltilebileceğini fakat ne kadar uğraşılsada anatomik yapıma bu dişlerin uyacağını söylüyor.
hocam size sorum: benim kaplamalarım inci gibi ve düzgün sıralı olamazmı?tşk ederim.
benimde bir sorum olucak 4 sene önce ön üç dişimde çürüme oluştuğu için üst önden 6 dişimi kaplama yaptırdım kaplama yaptırdığımdan beri kaplamalarım hafif hafif sallanıyodu düşünce doktora gidiyodum tekrar yapıştırıyodu bir ay önce gömülü diş ameliyatı için röntgen çekildiğinde o doktor müsfettesinin herşeyi yanlış yaptığı ortaya çıktı ve 3 diişimin kanal tedavisini tam yapmamış bugün kanal tedavileri yapıldı pazartesi dolguları yapılacak sonra kaplamalar yenilencekmiş doktor dişlerin çok küçük kök halinde kaldığı için içine metaller falan koyup kaplamalar tutturulucaakmış bu nasıl olucak bi cevaplarmısınız korktumda dişlerimi çok küçük kesmiş şimdide kanal tedavisinden sonra az ddaha küçülürse diş kalmıcak yani o kadar küçük kökü kalmış nerdeyse niye öyle kestiyse diş fakültesinde yaptırıyorum hazirana sıra vercekler devlet karşılıcakmış önceki kaplamalarıma çok para harcamıştım bunları devlet karşılıcakmış ama devletin kullandığı malzeme nasıl olur acaba iyice aklım karıştı
devletin kullandığı malzeme tabiki dışarıya göre biraz daha dülük kalitede.
fazla küçültülen dişlerniz kanal tedavii yapılduktan sonra içine pivo yerleştirilip üzerine dolgu yapılark sağlam kaplamalara kavuşabilirsiniza
mrb hocam.yaklaşık 1,5 aydır kaplama yaptırma çabasındayım.ön dişlerimin tamamı zirkonyum yapılıyor.dün ilk provam yapıldı ve müthiş üzüntü yaşadım çünkü yapılan kaplamalar benim çektirdiğim ana dişlerimden çok az farklıydı.yani aynı büyüklük ve çarpıklık vardı.diş hekimim bunun düzeltilebileceğini fakat ne kadar uğraşılsada anatomik yapıma bu dişlerin uyacağını söylüyor.
hocam size sorum: benim kaplamalarım inci gibi ve düzgün sıralı olamazmı?tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?