Arkadaşlar merhaba bu testi dün gece yapmıştım sabah baktigimda çok hafif bir cizgi var korunuyoruz hamile olamam diye düşünüyorum bebebgim var emziriyorum 1 senedir ve adet gormuyorum akıntım başladı ve sütüm azalmiş hissediyorum biraz sol kasigima ara sıra sanci giriyor ve bitiyor o yüzden suphelenip yapmistim öylesine varmı sizin basiniza gelen fikriniz ne?fotoğrafta tam görünüyor mu bilmiyorum ama
bence bayağı negatif zaten pozitif sayılması için 10’un üzerine çıkması lazım o da testte daha belirgin bir çizgiye sebep oluyor ben neredeyse ilk çizgiye yakın görmüştüm ikinci çizgiyi koşup kan verdim 14.32’ydi sonra da düştü yani hamile bile değilmişim. bence siz de değilsiniz görünmüyor bile zaten
bence bayağı negatif zaten pozitif sayılması için 10’un üzerine çıkması lazım o da testte daha belirgin bir çizgiye sebep oluyor ben neredeyse ilk çizgiye yakın görmüştüm ikinci çizgiyi koşup kan verdim 14.32’ydi sonra da düştü yani hamile bile değilmişim. bence siz de değilsiniz görünmüyor bile zaten