cansumeryem kocacığım ,bebeğim ve ben Kayıtlı Üye 9 Haziran 2014 1.153 1.693 32 11 Haziran 2015 Konu Sahibi nurummm #21 nurummm .!.: Yok değl canım torpilli. yabancı dilim var demiş çeviri yapamıyo. benim yabancı dilim yok... zaten aynı işide yapmıyoruz. Genişletmek için tıkla... ayıptır sorması meslegin ne ve onun mesleği ne işinde çalısıyorsunuz ?
nurummm .!.: Yok değl canım torpilli. yabancı dilim var demiş çeviri yapamıyo. benim yabancı dilim yok... zaten aynı işide yapmıyoruz. Genişletmek için tıkla... ayıptır sorması meslegin ne ve onun mesleği ne işinde çalısıyorsunuz ?
blleg Sevmekle başlar her şey Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2015 2.599 1.547 11 Haziran 2015 Konu Sahibi nurummm #22 Kizin akademik düzeyi becerisi iyidir belki
Asena hilal Dünya bir oruçtur ; iftarı ahirette açılır Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 1.588 792 12 Haziran 2015 Konu Sahibi nurummm #23 aynı sektörde 15 yıl çalıştınız mı istifa ederken tazminatı da alıyorsunuz ben olsam rapor alır yatardım evde yani ufak bir rahatsızlıgımda olsa kendimi ezdirmezdim sonuçta kendi işiniz değil ki kovdurun kendinixi diyeceğim ama çok zor
aynı sektörde 15 yıl çalıştınız mı istifa ederken tazminatı da alıyorsunuz ben olsam rapor alır yatardım evde yani ufak bir rahatsızlıgımda olsa kendimi ezdirmezdim sonuçta kendi işiniz değil ki kovdurun kendinixi diyeceğim ama çok zor