Sizinle yeni başlayan kişi arasında mezuniyet açısından fark var mı?
Muhasebeden ya da güvenilir başka bir kaynaktan kızın maaşını doğrulasanız?
Emin misiniz aynı olduğuna?
Eminseniz kötü bir durum.
Birinin yakını olabilir mi yeni başlayan kız?
Ozaman ya torpilli ya sizi istifaya zorluyorlar. Tepetaklak olsunlarYok, ikimizde üniversite mezunuyuz aynı yaştayız ama onun deneyimi sıfır. Benim deneyimim 10 yıllık.
acaba sizin işten kendi isteğinizle çıkmanız için böyle bi yola başvurmuş olabilirlermi
Kesin torpilli falandır canım...
bunca yıl calısmıssınız sabredın az kalmıs
tamamlayıp tazmınatınızı alıp cıkın
bu kısıler sıze tazmınat vermemek ıcın ısten cıkmanız ıcın ellerınden gelenı yapacaklardır
sabredın
hatta gerekırse sızı ısten cıkarmaları ıcın elınızden gelenı yapın asla ama asla sız ıstıfa etmeyın
boyle ıs verenlere boyle yapmak gereklı
not: 6 sene malı musavırlık yaptım gerektıgınde sıze bu konuda yardım edıp yol gosterıp ızlenemız gereken adımları aktarırım
haksızlıga bende dayanamam vergı kacırıyor dıye kendı mukellefımı sıkayet etmıs bırıyım
daha yüksek bir pozisyondami? Öyleyse kiyasliyamassiniz ki zaten ... ayni pozisyonda degilsiniz cünkü ...Hayır değil.
tam 10 yılı tamamlarsanız yuklu tazmınat alırsınızNe için sabredeyim !!! Neyi tamamlamam gerekiyor?
yok ya çıkarmak isteseler çıkarırlar antin kuntunlik yapmazlar.
zaten aynı işide yapmıyoruz kızla. farklı poziyonlar.
Bizim eski iş yerinde de öyle bir tip vardı hem ing hemde ispanyolca biliyorum demişti ispanyolca çeviri istediler yapamadı bari ing yap dediler onu da yapamadı. Bizden fazla maaş alıyordu hasbam... Aynı işi yapmadığınıza göre onun çalıştığı bölüm ve pozisyon için o maaşı belirlemiş olabilirler... Hani farklı ya yaptığınız işler... çalışan işe yeni girmiş olsa da diğer bölüm ve pozisyonlara göre daha fazla alabiliyor yani bölüm ve pozisyon farkıYok değl canım torpilli. yabancı dilim var demiş çeviri yapamıyo.
benim yabancı dilim yok... zaten aynı işide yapmıyoruz.