Yapı Malzemelerinin Matlaşmamasını ve Eskimemesini İsteyenler

Ushi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
55
0
45
Lavabolar, küvetler, klozetler ilk alındığında saydamdır, cam gibidir ve parlar. Sabun ve şampuan artıkları, diş macunu, tıraş köpüğü, kireç ve diğer kirlenmelerden dolayı sık silinmeleri gerekir. Deterjanlar ve ovalama işlemi sırasında yüzeyler matlaşır, camsı görüntüsünü kaybeder. Matlaşan yüzeyler çok kısa bir sürede çok daha fazla kirlenirler. Bakteri oluşumu kolaylaşır. Siz her defasında daha fazla deterjan ve daha fazla ovalamak zorunda kalırsınız. Dolayısıyla, seramik, granit ve benzeri camlaştırılmış yüzeyler zamanla tamamen matlaşır, eskirler ve kötü görünürler.

Yeni geliştirilen kolay kullanımlı, uygun fiyatlı nano teknolojik yüzey koruma ürünleri ile bu sorunları ve daha fazlasını çözüme kavuşturabilirsiniz. Arama motorlarına “nano teknolojik yğzey koruma” yazmanız yeterli. Ürünlere ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Nano teknoloji ürünlerinin vatanı Almanya, Almanya’dan sonra en sık kullanıldığı ülke Yunanistan. Yunanistan’da bayanların yoğun ilgisi üzerine Almanlar da bu pazara özel ilgi göstermeye başladılar. Aylık 20.000 ile 40.000 Avro arasında bir üretim yaptırıyorlar. Yunanistan’daki nano teknolojik yüzey koruma ürünleri temsilcisi “bayanların taleplerini karşılamakta zorlanıyoruz. Bir kez kullanan 5–6 arkadaşını birden mağazalarımıza getiriyor. Şu an farklı yerlerde 3 adet mağazamız var. 3 tane daha açmayı düşünüyoruz, ilgiden çok memnunuz” diye bir açıklama yaptı.

Nano teknolojik yüzey koruma ürünleri kir ve kirecin uzaklaştırılmasını %90 kolaylaştırıyor, üstelik deterjana ihtiyaç duymadan, kirlenmeleri geciktiriyor, yüzeylerin antibakteriyel olmasını sağlıyor ve yüzeylerin eskimesini engelliyor. 1-2 senede bir kere uygulanması yeterli. Uygulaması oldukça kolay, yüzey titizlikle temizleniyor ve sıvı olan ürün yüzeye bir bez yardımı ile sürülüyor. Tamamen insan ve çevre dostu. Fiyatları da çok uygun.

Nano teknolojik yüzey koruma ürünlerinin içerisinde cam, seramik, gümüş ve elmas nano parçacıkları bulunmakta. “Nano” aslında metrenin bir milyarda biri büyüklüğünde cisimlerin ölçülmesi için kullanılan bir ölçü birimi. Dolayısıyla cam, seramik, gümüş ve elmas parçacıkları atomlardan dahi küçükler. Bu maddelerin yüzeye taşınması su ve alkol sayesinde sağlanıyor. Dolayısıyla ürünler sıvı şeklinde. Yüzey titizlikle temizlendikten sonra sıvı, bir bez yardımıyla yüzeye sürülüyor. Nano parçacıkları atomlardan küçük oldukları için yüzeyin atomlarına yerleşiyorlar ve ürünün tatbik edildiği yüzey kirin, kirecin yüzeye yapışmasını, bakterilerin üremesini engelliyor. Ürün bir kere uygulandığında 1–2 sene yüzeyde bu özelliklerin oluşmasını sağlıyor. 1–2 sene sonra nano parçacıkları ömürlerini tamamlıyorlar. Yüzeyden çıkmıyorlar fakat özelliklerini kaybediyorlar.
 
kac gündür lavabomu ovarken aklima geliyordu cok eskidi artik diye. simdi burda bunu gördüm, mutlaka deniycem. paylasim icin cok saol

samsunluymussun, benim babamda samsunlu bu arada. hemsehrim:)
 
Evet Samsunda yaşıyorum, Almanya doğumluyum, orada doğdum, orada büyüdüm, orada okudum ama bir sene önce Samsunlu olan eşimle evlendim ve buraya yerleştim. Ürünlerle de ilk 2006 yılında Almanya da tanıştım. Burada tanıştığım arkadaşlarımdan bazılarıyla payşatım merak edildiği için inr-ternetten aldığım yazıyı ve biraz da kendi yaşadıklarımdan yorum katarak paylaşıma koydum. Babanıza Samsundan selamlarımızı iletin.
 
Akrilik lavabolar ve küvetler içinde kullanılabilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…