• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayalnızlık..

Neden çok borcunuz var kilonuz için diyetisyen yürüyüş spor salonuna gidemiyorsanız evde internetten videolu egzersiz yaparak verebilirsiniz doktorunuz ne diyor adet durumunuz için kilonuz etkiliyordur sanırım. 21 yaş daha başlangıç kilo verilemeyecek bişey değil aileniz destek olmuyor mu tek mi yaşıyorsunuz ?

Özellikle gençlerde bu aralar bu tarz sorunlar var.
Yazık değil mi yahu değmeyecek şeyler için ne diye ziyan ediyorsunuz hayatınızın en güzel zamanlarını?
Yalnızlıktan kormayın, yalnızlıkla barışın bir kere. Kimseye ihtiyacınız yok aileniz dışında.
Sırf arkadaş olmuş olmak için kimse ile arkadaşlık etmeyin
Kistlerin çoğu kadında var, jinekologa git.
Kiloluysan diyet yap, spora yazıl böylece yeni arkadaşlar da edinmiş olursun.
Her şeyin bir zamanı var. Belli ki her şey üst üste gelip sizi boğuyor, dışarıdan önemsiz görünse de sizin için önemli
O zaman kendinize zarar vermeyi düşünmek yerine harekete geçin. Hayatınızı bir anda tersine döndürebilecek gücünüz var. Yeter ki inanın, ayağa kalkın

Kendim ailemden habersiz borç yaptım gizli gizli arttırdığım parayla onu ödüyorum o yüzden spora gidemiyorum çalışıyorum vardiyalı bir iş spor yapıcak vaktim kalmıyo bazen sabah erkenden gidiyorum gelişte de bazen akşam çok geç geliyorum değişiyo bi düzenim yok ailemle beraberim iş mesafem tam 1 saat evet kilomdan kaynaklanıyormuş regli olmamam o beni daha çok mahvediyo

Ay yaş 21 :)

Ben sayı dövmesi yaptırmak istesem

21 yaptırırdım.

Öyle güzel, öyle karmaşık, öyle güzel telaşlı ki

:))

Mesela 21 yaşında tutumlu olamadım, çünkü bilemiyorsun pazarı, çarşıyı

21 çok güzel yaş

Keşke dönme şansım olsa :)

Kendim ailemden habersiz borç yaptım gizli gizli arttırdığım parayla onu ödüyorum o yüzden spora gidemiyorum çalışıyorum vardiyalı bir iş spor yapıcak vaktim kalmıyo bazen sabah erkenden gidiyorum gelişte de bazen akşam çok geç geliyorum değişiyo bi düzenim yok ailemle beraberim iş mesafem tam 1 saat evet kilomdan kaynaklanıyormuş regli olmamam o beni daha çok mahvediyo
Çok büyük bir borç mu? Keşke hiç kalkışmasaydın ama olmuş bir kere. Borcunu bitirene kadar sık dişini o zaman ya da bir yandan başka iş bak, daha iyi bir iş bulursan çıkarsın.
Kistler için doktora gideceksin üzüleceğine

Çok büyük bir borç mu? Keşke hiç kalkışmasaydın ama olmuş bir kere. Borcunu bitirene kadar sık dişini o zaman ya da bir yandan başka iş bak, daha iyi bir iş bulursan çıkarsın.
300 lira maaşla çalıştım part time
Şimdinin 50 lirası.

Kist için elbette doktor, yazma gereği bile duymadım.

Ama çok kıymetli yaş değil mi?

Mesela, 22 daha ergen ama 21 daha güçlü yaş.

Yaşlandık mı ne

Vakit bulup gittim Allah kahretsin devlet hastanesini tüm tahlilleri ultrasonu yaptırdı sonucu götürdüm beni resmen kovar gibi bişeyin yok polikistik overın var zayıflarsan gider diyip resmen kovdu nefret ediyorum hastaneden izin alıp gitmiştim kendimide zorlayıp ah vicdanı da kalmamış insanların

Vakit bulup gittim Allah kahretsin devlet hastanesini tüm tahlilleri ultrasonu yaptırdı sonucu götürdüm beni resmen kovar gibi bişeyin yok polikistik overın var zayıflarsan gider diyip resmen kovdu nefret ediyorum hastaneden izin alıp gitmiştim kendimide zorlayıp ah vicdanı da kalmamış insanların
Ah canım ya sen ne bakıyorsun dengesize? Başka doktora git tez zamanda zira saçmalamış.

300 lira maaşla çalıştım part time
Şimdinin 50 lirası.

Kist için elbette doktor, yazma gereği bile duymadım.

Ama çok kıymetli yaş değil mi?

Mesela, 22 daha ergen ama 21 daha güçlü yaş.

Yaşlandık mı ne
Yaşlandık azizim, yaşlandık
Çok güzel yaş tabi, ama çok salaktım.
Belki bu yüzden yaşı çok genç olanlara kızıyorum bu kadar...
“Ben kıymet bilemedim, siz bilin” gibi...

Hayır ununu elemiş eleğini asmış, çocuklarını evermiş, torunları ünide olan emekli teyzelerin otobüs konuşmaları triplerine niye girdik onu da anlamadım snsksmsn guneykarimkure guneykarimkure

Ah canım ya sen ne bakıyorsun dengesize? Başka doktora git tez zamanda zira saçmalamış.
Gittiğim her doktor da aynı yanıtı aldım zayıflaman lazım yahu yapabilsem sende ne işim var çok normal yediğim halde alıyorum etrafımdakiler kalmaya geldiğinde şaşırıyorlar nasıl bu kadar az yiyip bu kadar kilo alıyosun diye inanın artık tükendim borçtu kiloydu milletin derdiydi işi sevmemekti dost kazığıydı yıprandım o kadar üzülüyorum ki kendime o kadar acıyorum ki bilemezsiniz

Bence herşeyin kilit noktası kiloların. Eskeden obezdim yaşadığın ruh hali bendede vardi. Özendirmek gibi olmasında zibilyon diyet denedim hiç bi cacık olmadı. Gittim tüp mide ameliyatı oldum. Şuan zayıfım. Çöküşler yaşıyorum halen ama eskisi gibi değilim. Çabuk düzelebiliyorum

Yaşlandık azizim, yaşlandık
Çok güzel yaş tabi, ama çok salaktım.
Belki bu yüzden yaşı çok genç olanlara kızıyorum bu kadar...
“Ben kıymet bilemedim, siz bilin” gibi...
Bilinmez ki
Biz gibilerin tavsiyesi de işe yaramaz.
Yaşadım, burnum sürttü kendi kendime öğrendim.
Hoş bana yol gösteren olmadı, ama
Bildiğinden şaşar mı?
Destek bekler

Gittiğim her doktor da aynı yanıtı aldım zayıflaman lazım yahu yapabilsem sende ne işim var çok normal yediğim halde alıyorum etrafımdakiler kalmaya geldiğinde şaşırıyorlar nasıl bu kadar az yiyip bu kadar kilo alıyosun diye inanın artık tükendim borçtu kiloydu milletin derdiydi işi sevmemekti dost kazığıydı yıprandım o kadar üzülüyorum ki kendime o kadar acıyorum ki bilemezsiniz
İşte en büyük hata. Ben de zaman zaman kendime çok acıyorum, bir drama queenlikler, bir arabesk havalar falan... Hiç gerek yok.
Hepsi de hallolacak şeyler. Hele şu borçlarını hallet bir; spor salonu şart değil yürüyüş yapar yine zayıflarsın
Ayrıca kendine bu kadar yük edeceğine ailene borç konusunu açman taraftarıyım

Bence herşeyin kilit noktası kiloların. Eskeden obezdim yaşadığın ruh hali bendede vardi. Özendirmek gibi olmasında zibilyon diyet denedim hiç bi cacık olmadı. Gittim tüp mide ameliyatı oldum. Şuan zayıfım. Çöküşler yaşıyorum halen ama eskisi gibi değilim. Çabuk düzelebiliyorum
Bende isterim tabiki ameliyat olabilmeyi öncelikle birikim olması lazım cebimde şuan 10 lirayla hafta sonunu denkleştirmeye çalışıyorum hiç birşey öyle kolay değil inanın insanın istekleri çok fazla ama herşey biranda olamıyor

Hayır ununu elemiş eleğini asmış, çocuklarını evermiş, torunları ünide olan emekli teyzelerin otobüs konuşmaları triplerine niye girdik onu da anlamadım snsksmsn guneykarimkure guneykarimkure
Ee ben anneyim
3 papağan annesi
Yaş 26 oldu olacak.
Yıllar çok hızlı geçiyor.
Takma dişlerimiz çıkmadan gülümseyelim :)

Bilinmez ki
Biz gibilerin tavsiyesi de işe yaramaz.
Yaşadım, burnum sürttü kendi kendime öğrendim.
Hoş bana yol gösteren olmadı, ama
Bildiğinden şaşar mı?
Destek bekler
Dün düşündüm aynısını “bana da yol gösteren olsaydı”
Gösterseydi dinler miydim? Sanmıyorum
Of o kadar haklısın ki... Şu an konu sahibiyle aynı moda girdim efkarlandım falan sksksms

İşte en büyük hata. Ben de zaman zaman kendime çok acıyorum, bir drama queenlikler, bir arabesk havalar falan... Hiç gerek yok.
Hepsi de hallolacak şeyler. Hele şu borçlarını hallet bir; spor salonu şart değil yürüyüş yapar yine zayıflarsın
Ayrıca kendine bu kadar yük edeceğine ailene borç konusunu açman taraftarıyım
Abla babamın elinde avucunda olan 2 kat dairesinide arsa dedemin üstüne diye ailesinden dolayı kardeşlerine böldüler adam kendini toplayıp ev borcuna girdi kardeşim üniversite okuyo annem ev hanımı inan bana söylersem adam daha da üzülür yapamam

Abla babamın elinde avucunda olan 2 kat dairesinide arsa dedemin üstüne diye ailesinden dolayı kardeşlerine böldüler adam kendini toplayıp ev borcuna girdi kardeşim üniversite okuyo annem ev hanımı inan bana söylersem adam daha da üzülür yapamam
Ah kuzum yaa olsun, olan olmuş artık. Kendini iyice strese sokmak yerine harekete geç artık, en azından zihnen.
At şu üstündeki ölü toprağını. Bak hallolmayacak sorunun yok. İnan yok.

Back