Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaslar ben doktorum bu yapay kızlık zarını deneyen hastaların dediğine göre hiç bir işe yaramıyormus ve tamamen para tuzagı olan bır şeymiş haberınız olsun
slm bu yapay zarın orjınalını bulursan oluyor ama pıyasadakıler cogu sahte orjınal satan yerler var onlardan alırsa bu durumda olan arkadaslar belkı faydası olur ALlah yardım etsın zor bır durum bu arada ben reklam faln yapmıyorum lutfen admın engelleme :)
slm bu yapay zarın orjınalını bulursan oluyor ama pıyasadakıler cogu sahte orjınal satan yerler var onlardan alırsa bu durumda olan arkadaslar belkı faydası olur ALlah yardım etsın zor bır durum bu arada ben reklam faln yapmıyorum lutfen admın engelleme :)