Yapay kizlik zari

Böyle bişeyi ilk kez duydum. Siz deyince baktım netten öğrendim. Sağlık açısından bi zararı var mı iyi araştırın. Eski konunuzu biliyorum. Aslında en iyisi dürüst olmak ama kadınlara yapılan muameleden dolayı dürüst olun demeye de çekiniyorum. ALLAH kolaylık versin

Vay bee neler çıkarmışlar . Ben de internetten baktım şimdi. Konunuz gözüksün diye yorum yapiyorum. Kullanan vardır umarım size yardımcı olacak

Şöyle bir yazı buldum bir doktorun sitesinden. Canınızdan önemli olmamalı.

Bu ürün kılcal damarlardaki kanamayı artıran niteliktedir. Ancak burada bir nokta atlanmaktadır. O da bu ürünlerin yalnızca genital bölgedeki kılcal damarlarda kanlanma yapmanın yanı sıra vücudun diğer bölgelerinde de aynı etkiyi göstermesidir.
Kılcal damar genişlemesine yol açan bu tür ürünlerde beyin damarlarında ve göz damarlarında kılcal damar genişlemelerine de yol açabilmesidir. Beyin damarlarında genişleme yapmaları ve muhtemelen beyin kanamasına neden olmaları riski içerirler.
Ayrıca göz çeperlerinde bulunan kılcal damarların genişlemesine ve bu kılcal damarların patlamasına da neden olabilirler.
Şu anda bu ürünler hala test aşamasındadır. Kalıcı sonuçları henüz yayınlanmamıştır. Bu yüzden beyin kanaması ve felç gibi hayatı mahvedecek sonuçlara yol açması, kuvvetle muhtemeldir.
Bu ürünlerin kullanılması yerine hiçbir riski bulunmayan ve çok kısa bir sürede uzman ellerde tamamlanan operasyonların tercih edilmesi yerinde olacaktır.

Diğer konunuzda önermiştim yapay kızlık zarını. Kullanmadım ama kullanıcı yorumlarını görebileceğiniz sitelere denk geldim. İnternette bakın isterseniz iyice. Konunuz üstte kalsın diye yazayım belki burada da çıkar kullanan birileri.

Yapay kızlık zarıyla bunun ne alakası var ki canım o şey değilmi vajina içine konuluyor diye biliyorum ilişki sırasında patlıyor yanlış mı biliyorum

Ben zara takılmıyorum.Yanlış bir kişiyle hatam oldu böyle.Ama erkeklerin yediği naneler daha fazla ve beni onunla yargıylayacak bir erkekle zaten istemem.Erkeklerde kıza o benim malım,malımı başkası kullanamaz geçmişte gelecekte düşüncesi var.Her neyse durumunuzu bilmiyorum sadece içimi dökmek istedim ama diktirmek kesin çözüm.

Arkadaşlar yapay kizlik zari kullanan varmi?diktirme cok pahali sürekli ilk gece icin yol ariyorum.Kullanip memnun kalan varmi

Evleneceğin adamı bakireyim diye kandiracaksin yani, pes doğrusu böyle biseyin yalanı olur mu, dürüst olmayı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…