• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens yapay gözyaşı kullanmama rağmen lens takınca gözlerim kuruyor

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
ben 6 senedir lens kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şikayetim de yoktu ama son zamanlarda gözlerim aşırı derecede kuruyor hatta yapay gözyaşı kullanmama rağmen.lensim airoptix ve solocare de solüsyonum acaba nemi daha yüksek bir lens mi kullanmalıyım bi öneriniz var mı..
bi kaç gün önce de lenslerimi yanlış takmışım dereceleri farklı ve derecesi küçük olan gözüme derecesi büyk lensi takmışım sadece 2 gün böyle gezdim sonra farkedip düzelttim ama şimdi o gözümde hafif bir kanlanma ve ağrı var sizce düzelirmi damla falan kullansammı bilemiyorum...eyvahedigeldismile

bir kişinin lens kullanma ömrü 5 yıl

sonrasında kalıcı göz kuruluğu

doktora gitmelisin. göz damlaları rastgele kullanılmaz

bir kişinin lens kullanma ömrü 5 yıl

sonrasında kalıcı göz kuruluğu

doktora gitmelisin. göz damlaları rastgele kullanılmaz

hımm..bunu bilmiyordum ama 8 yıl lens kullnanlarda var ve hiçbir şikayetleri de yok..ztn gözümde lens yokken kuruluk yok ama takınca oluşuyor...

doktora git bence.alerjik bi durum olmuş

kanlanmanın alerjik olabileceğini bende düşünüyorum solüsyonu yeni aldım daha önce opti free kullanıyordum ondan olablir diye düşünüyorum ve şu aralar alerji mevsiminde olduğumuz için sürekli hapşırıyrm gün içinde ağrınında o yüzden olduğunu düşünüyorum ama doktora gidicm kesinlikle...

Back
X