- 16 Ocak 2023
- 17
- -5
- Konu Sahibi Ask gelsene
Merhaba sevgilim anal yapmak istiyor nasıl başlamalı zorlanirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorlanırsın çok acı olur çünkü orası yapı olarak ona uygun değil ve saglık açısından risklerini biliyor musun denemeye gerek yok neden normal ilişki dururken b#k yolunu Deniyorsunuz fantazi için mi yoksa sen bakiresin bozulmasın diye mi çünkü bunun içinse çok saçma olurMerhaba sevgilim anal yapmak istiyor nasıl başlamalı zorlanirmiyim
Nasıl başlamalıEvet ben yapiyorum düzgunce yapilirsa arada sirada yaparsan zevk alirsin
Önden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorumIlerde kakami tutamqzsam da önemli değil diyorsan yap...Ne diyelim:)
Ne gibi pişmanlıkPişman olmayacaksan yap
Bu ne biçim ilişki yahu. Böreğin kenarı ortası gibi. Yapmak istemiyorsanız bu adam da ilişki istiyorsa başkasına gidicek efendim. Eğer istiyorsanız o sizin kararınız ama bekaret için anal yapıyorsunuz. Evlendiğinizde kociş sen ilkimsin bak kan yersen yani demeniz nitelikli dolandırıcılık gibi bişey farkındasınız değil miÖnden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Öyleyse sen de yandan ver Mahmut Abi.Önden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Öğk midem bulandı.Önden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Doğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecekBu ne biçim ilişki yahu. Böreğin kenarı ortası gibi. Yapmak istemiyorsanız bu adam da ilişki istiyorsa başkasına gidicek efendim. Eğer istiyorsanız o sizin kararınız ama bekaret için anal yapıyorsunuz. Evlendiğinizde kociş sen ilkimsin bak kan yersen yani demeniz nitelikli dolandırıcılık gibi bişey farkındasınız değil mi
Çay mı veriyorsunuz bu nedir?Önden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Neden kiÖğk midem bulandı.
Önden arkadan yetmedi birde yandan çiktiÖyleyse sen de yandan ver Mahmut Abi.
Kendinize saygınız varsa lütfen böyle deliği genişletecek demeyin ya. Ne deliği? Siz naylon poşet felan mısınız deliği genişletsinDoğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek
Analdan ilişki yaşayınca bakire olmuyorsun bakirelik için anal yaşamak istiyorsanız bilginiz olsunÖnden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Kayganlaştirici olmaz sa olmazNasıl başlamalı