Yapan varmı

Merhaba sevgilim anal yapmak istiyor nasıl başlamalı zorlanirmiyim
Zorlanırsın çok acı olur çünkü orası yapı olarak ona uygun değil ve saglık açısından risklerini biliyor musun denemeye gerek yok neden normal ilişki dururken b#k yolunu Deniyorsunuz fantazi için mi yoksa sen bakiresin bozulmasın diye mi çünkü bunun içinse çok saçma olur

Önden vermesem arkadan istiyor önden vermek istemiyorum
Bu ne biçim ilişki yahu. Böreğin kenarı ortası gibi. Yapmak istemiyorsanız bu adam da ilişki istiyorsa başkasına gidicek efendim. Eğer istiyorsanız o sizin kararınız ama bekaret için anal yapıyorsunuz. Evlendiğinizde kociş sen ilkimsin bak kan yersen yani demeniz nitelikli dolandırıcılık gibi bişey farkındasınız değil mi

Bu ne biçim ilişki yahu. Böreğin kenarı ortası gibi. Yapmak istemiyorsanız bu adam da ilişki istiyorsa başkasına gidicek efendim. Eğer istiyorsanız o sizin kararınız ama bekaret için anal yapıyorsunuz. Evlendiğinizde kociş sen ilkimsin bak kan yersen yani demeniz nitelikli dolandırıcılık gibi bişey farkındasınız değil mi
Doğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek

Doğru diyorsun ama insan güvenemiyor hem bakireligim gidecek hamile kalma olasılığı var ve deliği genişletecek
Kendinize saygınız varsa lütfen böyle deliği genişletecek demeyin ya. Ne deliği? Siz naylon poşet felan mısınız deliği genişletsin 🙄
Ayrıca güvenmiyorsanız hiç birliktelik yaşamayın. Sizinle cinsellik için birlikte olan hiç olmasın daha iyi değil mi?

X