• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapamıyorum, yardıma ihtiyacım var..

gulumseekaderee

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
39
0
16
35
Antalya
merhaba. aranıza yeni katıldım. daha önceden de takip ediyordum. yeni üye oldum kısacası. forumu anlamaya çalışıyorum, öğrenmeye. :)) neyse konuya geçelim.

BEN BECERİKSİZİM. sanırım denemediğim diyet kalmadı. doktora da gittim olmuyor, zayıflayamıyorum. tiroidlerimde bir problem yok. tavuk diyeti, yumurta diyeti, dukan diyeti, isveç diyeti, ** ayda ** kilo diyetleri, yok su diyeti, yok salata diyeti vs vs. deneme tahtası modundayım. hiçbiri olmadı. hiçbiri olmuyor. daha 18 yaşındayım. +100 kiloyum. çaresizim hem de çok. tavsiye, öneri her şeyi kabul ediyorum. çünkü artık dayanamıyorum.

dukan diyeti denedin mi ben annem uyguladı onu 8 kilo falan verdi ama devam etmedi sonuna kadar gitseydi daha da verirdi gibime geliyor dukan kştabı alıp harfiyen uygula bence

Diyetisyenlerin verdikleri ara öğünler bende kilo yaptı.sonuçta herkesin bünyesi farklı ve diyetisyenlerin listeleri kişiye özel olmuyor ben senin yaşında 70 kiloydum ve üniversiteye 50 kilo ile başladım.

Back
X