Saç Rengi ve Saç Boyama Yapamadım sanırım. Bir yardım eli lütfen :(

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
Saçım kızıldı daha doğrusu aktığı için biraz bakırımsı bir kızıldı hangi akla hizmetse gittim o saçın üzerine altın karamel+açık küllü sarı karıştırıp boyadım ve tabikiiii tutmadı şöyle saçma sapan bir renk çıktı ortaya (ön kameradan çekildiği için görüntü kalitesiz renk net değil kızıllık olduğu gibi duruyor. Gidip açıcı ve 2 kutu da küllü koyu sarı aldım ve şu hale geldi ilki gece sanal ışıkta diğeri gün ışığında çekildi
yapmak istediğim bu koyulukta ve tonda bir saçtı ama sanırım olmadı Ne yapmamı önerirsiniz tecrübeli olanlar özellikle

eklediğin resimlerdeki saclar gerçekten cok güzelmiş toffe rengi gibi birsey sanirim kullu kumral ve acik sariyi karistirsan bu renk olmazmi acaba

eklediğin resimlerdeki saclar gerçekten cok güzelmiş toffe rengi gibi birsey sanirim kullu kumral ve acik sariyi karistirsan bu renk olmazmi acaba

o biraz daha koyu değil mi ama? ben bal köpüğüne benzetiyorum ama emin değilim tekrar bir turunculaşma ve yeşillenme olmadan nasıl yaparım ki

o biraz daha koyu değil mi ama? ben bal köpüğüne benzetiyorum ama emin değilim tekrar bir turunculaşma ve yeşillenme olmadan nasıl yaparım ki

sanırım bu durumlarda açmaya devam etmen gerekiyor sonra istediğin renge boyarsın ama bayaa açılması gerekiyor

sanırım bu durumlarda açmaya devam etmen gerekiyor sonra istediğin renge boyarsın ama bayaa açılması gerekiyor

zaten 2 kez açtım kızıldan kurtulmak için bir daha açarsam saçlarım elimde kalır ki açık tonda şuan zaten saçım istediğim az biraz daha koyusu

Fotolarda saclarin gercekten cok yipranmis gorunuyor. Ama son fotodaki sac rengin benim cok hosuma gitti. Bence bi sure bu rengi kullan, acele etme. Bal rengine benzemis zaten saclarinin rengi.

Fotolarda saclarin gercekten cok yipranmis gorunuyor. Ama son fotodaki sac rengin benim cok hosuma gitti. Bence bi sure bu rengi kullan, acele etme. Bal rengine benzemis zaten saclarinin rengi.

hemen boyamayacağım bi süre bakım yapıcam aslında o foto boyadıktan 2 gün sonra çektim çok kötü bir durumdaydı zaten yıpranmıştı 2 kez de açılınca aynı gün içinde mahvoldu. o biraz toparlanmış hali birkaç yağ ve krem aldım bunun için nette gördüğüm tarifleri uygulayacağım ne kadar toparlanırsa artık. acaba açık küllü kumral boyasam yada yine küllü sarıyla küllü kumralı karıştırsam bu tonu elde eder miyim ki. bu kez de yeşillenme yapar mı korkusu

Yesillenme riski hep var canim ya bende cok korkuyorum yesil olmaktan
Forumda kullu kumral icin bi karisim vardi. Mavi, silver falan ekleniodu boyaya. Bulabilirsem onu yazarim tekrar. Onu deneyenler genelde memnunlardi.

zaten 2 kez açtım kızıldan kurtulmak için bir daha açarsam saçlarım elimde kalır ki açık tonda şuan zaten saçım istediğim az biraz daha koyusu

küllü sarı bence turuncuyu kapatır ama yeşillenme olabilir rengini açmaz pek bir değişiklik olmaz şuanki renginde çok çok açık sarı denesen nasıl olur acaba tekrar açıcı sürme istersen

küllü sarı bence turuncuyu kapatır ama yeşillenme olabilir rengini açmaz pek bir değişiklik olmaz şuanki renginde çok çok açık sarı denesen nasıl olur acaba tekrar açıcı sürme istersen

yok ben renk açmak istemiyorum zaten. turunculuk kalmadı saçta fotolarda öyle mi görünüyor bilemedim ama normalde turunculuktan eser yok. istediğim renkler şuanki saçımın biraz koyusu gibi duruyor onu turunculaşma ve yeşillenme olmadan nasıl elde edrim diye soruyorum

küllü kumral ve karamel veya küllü sarı ve karameli karıştır ozaman resimlerdeki saçlar fönlü ışık yansımalarıda var sonucu burada paylaşırsın inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…