Perimle cim Allah sabır versin.. Hep görüyorum seni üzülüyorsun belli ki çok umarım her şey tersine döner.Çok üzüldün çünkü fazlasıyla belli ki ..
Perimlecim eminim ki hayatında aşık olabileceğin biri olmadığı için böyle düşünüyorsun..çünkü insan hep ileri gitse de yanında biri yoksa hep eskiyi hatırlar..inşallah çok mutlu olursun canımm ya..her şeyin düzelmesini diliyorum senin için :26::26:
bilemiyorum canım belki öyledir ..ama baskasına öyle büyük şeyler hissedemiyorum hayatımda baskasının olması fikri bile bana çok kötü geliyor.
yerine kimseyi koyamıyorum galiba koyamayacagımda
Tatlışım seninle konuşyorduk bunları hiç böyle değildin şu an hayatında duygusal boşluktasın o nedenle düşünüyorsun..uğraş,yoğunluk verecek işlerle uğraş..işe filan gir canım evde kalma böyle..kendinle baş başa kaldıkca gelir..seni haketmemişti hiç bir zaman..
Evet sagol canım.
İçimdeki duyguları çogu zaman dibe sürüyorum hiç sevmemiş gibi hissetmek istiyorum bazen basarıyorum içimi acıtmamaya calısıyorum ama işte bazende o duygular su yüzüne çıkınca canımı yakıyolar.
Belki dedigin gibi duygusal boslukta vardır bilmiyorum çok karısıgım.Çözemiyorum ki kendimi anlayamıyorum.
Öyle canım ama hayatına biri girmeden bu durumu fark etmen çok zor..inşallah toparlanırsın canım bir an öncee :26::26:
Hiç bir duygu sonsuz değil.Sevincin de kederin de bir sonu var.Duygular geçer gider acılar zamanla küllenir.
Eğer öyle olmasaydı yaşam çekilmez olurdu.Sadece acı çeken sen değilsin.
Hepimiz neler yaşadık ne canlarımızı toprağa verdik ne sevgiler bitti hayatımızda.
Kaldığımız yerden devam ettik yaşamaya.Çokta dibe vurmadan toparlanmaya başla.Kendine yeni uğraşlar bul.
Spor yap bir müzik aleti çalmayı öğren.Her oluşda/olmayışta vardır bir hayır.
Malesef yarım kalan seyler unutulmuo(( cok zor bı sey ......
Evet ...Hemde nasıl zor,olmuyor unutulmuyor.
İnsanlar nasıl basarıyor anlamıs degilim.
(((((( ben lustral kullandım canm
​İyi geliyor mu ?...
evet canım benım doktor arkadasım aldırmıstı o ılacı bana hıcbı yan etkısı yok.. bldıgın odun gıbı yapıo ınsanı hıc tınlamıosn kmseyı falan hyat bossss
kimse vazgeçilmez degildir
zamanla bu kadar üzüldügüne pişman olacaksın
degmezmiş diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?