Yapamadım işte unutamadım!..

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108

Hala seviyorum seni..
Ama içim çok acıyor,canım yanıyor.Ama seviyorum.
Çünkü ben seni çok büyük sevdim;hiçbir zorluk karsısında kaçıp gitmedim mücadele ettim.Sonumuz böyle olmamalıydı tabiki ama işte kader..Hem sende hem bende var suç.
Seni unutamıyorum çok seviyorum ama ne yapacagımı bilmiyorum.
Allah'ım diyorum Allah'ım al içimden bu sevgiyi.Tükendim artık bittim artık.
Bir çare de yok kii...Bir mucize...
Ah o mucizeler bize hiç ugramaz.

Şuan yüksek bir tepeye çıkıp "Seni Seviyorum;Seni Seviyorum" diye haykırmak istiyorum.İçimdeki yangını bu şekilde söndürmek istiyorum.Çünkü içimde durdukca beni yakıyor katlanamıyorum,nefes alamıyorum.
Sana sıkıca sarılıp öyle kalmak isterdim ömür boyu..Ben çok kötüyüm.
Seni çok seviyorum..

Son düzenleme:
Perimle cim Allah sabır versin.. Hep görüyorum seni üzülüyorsun belli ki çok umarım her şey tersine döner.Çok üzüldün çünkü fazlasıyla belli ki ..

Perimle cim Allah sabır versin.. Hep görüyorum seni üzülüyorsun belli ki çok umarım her şey tersine döner.Çok üzüldün çünkü fazlasıyla belli ki ..

Sagol canım tesekkür ederim.Karmaşık bir haldeyim işte ama hiçbir seyin düzelecegide yok sanki.
Sanki hersey gitgide kötüleşiyor gibi.

Perimlecim eminim ki hayatında aşık olabileceğin biri olmadığı için böyle düşünüyorsun..çünkü insan hep ileri gitse de yanında biri yoksa hep eskiyi hatırlar..inşallah çok mutlu olursun canımm ya..her şeyin düzelmesini diliyorum senin için :26::26:

Perimlecim eminim ki hayatında aşık olabileceğin biri olmadığı için böyle düşünüyorsun..çünkü insan hep ileri gitse de yanında biri yoksa hep eskiyi hatırlar..inşallah çok mutlu olursun canımm ya..her şeyin düzelmesini diliyorum senin için :26::26:

bilemiyorum canım belki öyledir ..ama baskasına öyle büyük şeyler hissedemiyorum hayatımda baskasının olması fikri bile bana çok kötü geliyor.
yerine kimseyi koyamıyorum galiba koyamayacagımda
:14:

Son düzenleme:

bilemiyorum canım belki öyledir ..ama baskasına öyle büyük şeyler hissedemiyorum hayatımda baskasının olması fikri bile bana çok kötü geliyor.
yerine kimseyi koyamıyorum galiba koyamayacagımda
:14:

Tatlışım seninle konuşyorduk bunları hiç böyle değildin şu an hayatında duygusal boşluktasın o nedenle düşünüyorsun..uğraş,yoğunluk verecek işlerle uğraş..işe filan gir canım evde kalma böyle..kendinle baş başa kaldıkca gelir..seni haketmemişti hiç bir zaman..

Tatlışım seninle konuşyorduk bunları hiç böyle değildin şu an hayatında duygusal boşluktasın o nedenle düşünüyorsun..uğraş,yoğunluk verecek işlerle uğraş..işe filan gir canım evde kalma böyle..kendinle baş başa kaldıkca gelir..seni haketmemişti hiç bir zaman..

Evet sagol canım.
İçimdeki duyguları çogu zaman dibe sürüyorum hiç sevmemiş gibi hissetmek istiyorum bazen basarıyorum içimi acıtmamaya calısıyorum ama işte bazende o duygular su yüzüne çıkınca canımı yakıyolar.

Belki dedigin gibi duygusal boslukta vardır bilmiyorum çok karısıgım.Çözemiyorum ki kendimi anlayamıyorum.

Evet sagol canım.
İçimdeki duyguları çogu zaman dibe sürüyorum hiç sevmemiş gibi hissetmek istiyorum bazen basarıyorum içimi acıtmamaya calısıyorum ama işte bazende o duygular su yüzüne çıkınca canımı yakıyolar.

Belki dedigin gibi duygusal boslukta vardır bilmiyorum çok karısıgım.Çözemiyorum ki kendimi anlayamıyorum.

Öyle canım ama hayatına biri girmeden bu durumu fark etmen çok zor..inşallah toparlanırsın canım bir an öncee :26::26:

Hiç bir duygu sonsuz değil.Sevincin de kederin de bir sonu var.Duygular geçer gider acılar zamanla küllenir.
Eğer öyle olmasaydı yaşam çekilmez olurdu.Sadece acı çeken sen değilsin.
Hepimiz neler yaşadık ne canlarımızı toprağa verdik ne sevgiler bitti hayatımızda.
Kaldığımız yerden devam ettik yaşamaya.Çokta dibe vurmadan toparlanmaya başla.Kendine yeni uğraşlar bul.
Spor yap bir müzik aleti çalmayı öğren.Her oluşda/olmayışta vardır bir hayır.

Hiç bir duygu sonsuz değil.Sevincin de kederin de bir sonu var.Duygular geçer gider acılar zamanla küllenir.
Eğer öyle olmasaydı yaşam çekilmez olurdu.Sadece acı çeken sen değilsin.
Hepimiz neler yaşadık ne canlarımızı toprağa verdik ne sevgiler bitti hayatımızda.
Kaldığımız yerden devam ettik yaşamaya.Çokta dibe vurmadan toparlanmaya başla.Kendine yeni uğraşlar bul.
Spor yap bir müzik aleti çalmayı öğren.Her oluşda/olmayışta vardır bir hayır.

Evet canım haklısın..herseyde var bir hayır.
Çok uzun zaman gecti ama işte acısı hala ilk günki gibi.
Yani ne bileyim zor şeyler ,sevgiden ziyade baska baska seylerde insanın canını acıtıyor o yüzden unutmak biraz daha zor bir hal alıyor.

Malesef yarım kalan seyler unutulmuo :((( cok zor bı sey ......

​İyi geliyor mu ?...

evet canım benım doktor arkadasım aldırmıstı o ılacı bana hıcbı yan etkısı yok.. bldıgın odun gıbı yapıo ınsanı hıc tınlamıosn kmseyı falan hyat bossss :D

evet canım benım doktor arkadasım aldırmıstı o ılacı bana hıcbı yan etkısı yok.. bldıgın odun gıbı yapıo ınsanı hıc tınlamıosn kmseyı falan hyat bossss :D

Anladım canım.Yan etkisinin olmaması çok iyimiş.
Denemek lazım.bu dertlerin kurtulusu yok yoksa :(

kimse vazgeçilmez degildir
zamanla bu kadar üzüldügüne pişman olacaksın
degmezmiş diyeceksin

Gerçekten sevmişsen ve gercek aşksa bence hiç bir zaman unutulmaz ve unutulmuyor.
Tabi bende bu durumu yasamadan önce anlamazdım,inanmazdım böyle olacagına.
Çok sevipte ayrılan kişiler yıllar geçmiş hala unutamadıklarını anlatırlardı ama bana çok sacma gelirdi.
Nasıl unutamıyorsun derdim,hiç inandırıcı gelmezdi.

Ama dogruymuş..
Ne kadar kötü şey yaşarsan yaşa, gercekten sevmişsen onun izi kalıyor sende..
Evet unutmuyorsun . . .

Back