Yapabilirmişim meğer.

mine39

zayıf,mutlu vehuzurlu:)))
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
350
0
46
52
Çanakkale
Senden kopmaya çalıştıkça bağlandım.Herkes seni kötülerken ısrarla savundum ,beni ne kadar mutlu ettiğini ,kimse yokken yanımda senin varolmanı anlattım hep...o kadar büyüktü ki sana olan aşkım bana verdiğin haz,lezzet ...Kelimeler kifayetsiz kalıyordu bunu anlatmaya .Asla diyordum asla ayrılmam,ayrılamam....Biliyormusun biz ayrıldık ve bu gün 4. gün.. Evet şimdiden çok özledim seni tadın damağımda,kokun dilimde ama ölmedim bak ölmüyorum sensiz oluyormuş,olabiliyormuş demek.........sevgili arkadaşlar bugün sigarayı bırakışımın 4. günü günde 1.5 paket sigara içen ben bırakıyorum dedim bıraktım.Kolay mı ?elbette değil..Özledim mi ?Çokkkkkk.......Sadece minik bir iddaya girdim arkadaşımla ve bu hırs yardım etti bana. Bu kadar kolaymış işte ... Darısı herkesin başına....

merak ettim, nasıl gidiyor devam mı?

bu illet yıllardır benim arkadaşım, artık ayrılmamızı ben de istiyorum. başarabildinizmi o zamandan bu güne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…