• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapısal vajina genişliği

manolya-6134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba ben 25 yasindayim ve 1 yıl önce evlendim ilk başlarda anlamadım hersey normaldi ama 3 aydir sevisme sirasinda vajinamdan gaz seklinde ses gelmeye basladi ve eşimi içimde ilk zamanlarki gibi hissetmemeye basladim ve antideresan kullaniyorum eşime neden penisin icimde eskisi kadar sert ve dik durmuyor dedigimde askim ilac kullandigin icin olabilir kaslarini gevsetiyor sanirim dedikten sonra farkina vardim elastik bir vucut yapim var yüzúmde ayni sekilde cok mutsuz ve özgüvenimi kırdi bu durum cok güzel bir kadınım esim de beni cok begeniyor ama korkuyorum eşim baska birilerini hayal etmeye baslayacak diye vajinoplasti ameliyatindanda cok korkuyorum vajinoplasti icin doktor önerirmisiniz ve olan varsa beni bilgilendirerbilirmisiniz biraz cok üzgünüm 🥹

Merhaba bende şümdi siteye üye oldum size cevap vermek istedm henüz çok gençsin hapı bırakmayı deneyebilirsin yeni nesil hap bağımlısı olmuş yanlış anlama ben 47 yaşındayım hap çok zararlı doktorunla konuş belki birden bırakman doğru olmayabilir ama lütfen bırak hiç gereği yok ayda bir ağrı kesici içerim başım ağrır bunca yıl haptan uzak durdum hap biyeri iyi ederken biyeri hasta eder Herkesin derdi var Allah’a yönel dertlerine deva olsun

Back